A şaptea dimensiune pe Facebook (CDIX)

miercuri, decembrie 15, 2021 7:51

Vila Mircea Beuran17 februarie 2020

Cristian Tudor Popescu: „Dl. Năstase și-a băgat unghia în gât ca pițigoiul, în acea mascaradă de sinucidere. Dl. Beuran l-a gâdilat sub gușuliță

Clipele grele ale fostului premier Adrian Năstase la Spitalul Floreasca, atunci când, potrivit propriilor spuse, „l-a știut alături” pe doctorul Beuran, au fost date de „băgarea unghiei în gât ca pițigoiul de către dl. Năstase în acea mascaradă de sinucidere pe care a produs-o”, a declarat Cristian Tudor Popescu, vineri seară, la Digi24, referindu-se la evenimentele ce au însoțit condamnarea la închisoare a lui Adrian Năstase în 2012.

„După aceea, a fost purtat cu un fular Burberry la gât – ca să acopere rănile groaznice produse de glonț – la Spitalul Floreasca, la dl. Beuran, care a fost în clipe grele alături de el. Ce avea dl. Năstase? Avea fix o zgârietură de pițigoi, aici, pe undeva (arată zona laterală a gâtului – n.r.). Asta era tot ce avea și probabil că în situația asta, dl. Beuran, în clipe grele, l-a gâdilat sub bărbie, sub gușuliță, pe dl. Năstase, că altceva ce să-i facă?” – a comentat sarcastic Cristian Tudor Popescu în emisiunea „Cap limpede” .

Cristian Tudor Popescu: „Dl. Beuran, un mare luptător anticorupție. L-aș asemui cu Vlad Țepeș”

„Dl. Beuran, să știți, e un mare om, vă rog frumos”, a spus ironic CTP, înainte de urmări imaginile cu dr. Beuran ieșind, vineri, de la instanța care a decis cercetarea lui în arest la domiciliu. La ieșire, dr. Beuran a fost întâmpinat de un mic grup de susținători, care i-au scandat numele. Mircea Beuran este acuzat că ar fi primit mită 10.000 de euro de la un alt cadru medical, pentru a-i aranja acestuia un post de asistent la Universitatea de Medicină Carol Davila.

„Oamenii aceștia sunt eroii care își apără eroul”, a comentat CTP imaginile cu susținătorii medicului. „Istoria îi va consemna, pentru că dl. Beuran este un mare luptător anticorupție! Eu l-aș asemui cu Vlad Țepeș”, a spus CTP.

„Da! Păi ce-a făcut dl. Beuran? (…) Ce se spune în rechizitoriu? Că dl. Beuran a luat la cutiuță 10.000 de euro – când am văzut 10.000 de euro, am zis dom’le, cam puțin, nu? Pentru ditamai celebrul, chirurgul mondial Beuran, numai 10.000 de euro?! Mă rog… – a luat 10.000 de euro de la o doamnă, tot medic, pentru a o pune într-un post universitar la „Carol Davila”. Și ce-a făcut dl. Beuran?

A luat banii și dup-aia ce a făcut? A folosit țeapa! Că de-aia v-am spus că e Vlad Țepeș omul ăsta! Omul ăsta a vrut să omoare corupția cu țeapa, domnule! I-a dat țeapă lu’ asta! Asta care a venit cu 10.000 de euro, i-a dat țeapă. Adică, s-a făcut pierdut, aia n-a luat niciun post, bineînțeles că a stat femeia vreun an de zile și pe urmă a zis: păi, ce facem, domnule? Și s-a dus la DNA. Dar dl. Beuran a făcut un act de luptă împotriva corupției foarte eficient. Toți ăștia cu șpăgile o să zică: nu te mai duce, domnule, la Beuran, că ăsta e cu țeapa! Deci, vedeți cum sugrumă eficient corupția dl. Beuran?” – și-a încheiat demonstrația CTP.

„Cine mai vine în sistemul medical românesc? Vine anestezistul ăla de la Pitești. Vin ăștia care omoară oameni. Ăia nu pleacă în străinătate, că n-are ce să facă străinătatea cu ei, pentru că sunt prea proști și ticăloși. Și atunci rămân aici și fac ce vedem!” – mai spune gazetarul. Urmăriți în materialul video de mai jos continuarea comentariului lui CTP despre sistemul medical românesc, în care vorbește și despre copilul de 4 ani din Pitești care a murit din cauza anesteziei făcute în condiții improprii la un cabinet dentar.

Sursa textului: https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/ctp-dl-nastase-si-a-bagat-unghia-in-gat-ca-pitigoiul-in-acea-mascarada-de-sinucidere-dl-beuran-l-a-gadilat-sub-gusulita-1260596

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu