A şaptea dimensiune pe Facebook (CDX)

joi, decembrie 16, 2021 7:02
Posted in category Justitie

Tudorel Toader20 februarie 2020

Dragi prieteni,

Astăzi, grupul civic Reset a depus la registratura Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași cele 1300 de semnături ale absolvenților și studenților Cuza, plus cele peste 30.000 de semnături ale petiției semnate de voi, prin care transmitem rectorului Toader lcă a făcut destul rău Universității și nu mai este cazul să candideze la un nou mandat.

Absolvenții de la Cuza au răspuns campaniei de strângere de semnături, luând atitudine în legătură cu „marile realizări” ale fostului ministru al justiției, care nu este cu nimic diferit de rectorul Toader.

Vă mulțumim că ați răspuns apelului de semnare a unei petiții prin care să-i cerem demisia lui Tudorel Toader. Am numit evenimentul nostru „Împreună suntem o voce”, deoarece în ultimii ani am demonstrat că atunci când ne propunem, suntem de neoprit. Demersul nostru este și un mesaj, care sperăm să fie auzit de întregul corp profesoral de la Universitatea Cuza din Iași, că suntem alături de ei și că doar uniți îl putem opri pe Tudorel Toader.

Odată cu depunerea semnăturilor, membrii Reset au afișat un banner care conține numele aproape al tuturor semnatarilor care au „declanșat procedura de evaluare” a dlui ministru-rector.

Mai devreme sau mai târziu, uneori mult prea târziu, „Pentru fiecare dintre noi vine o vreme a evaluării”.

Membrii comunităților Declic și Reset sunt o voce puternică care vă reprezintă!

Mulțumim

Grupul Civic RESET

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu