A şaptea dimensiune pe Facebook (CDXCIII)

duminică, februarie 20, 2022 9:05

Criminal eliberat de PSD15 iunie 2020

Crimele in serie facute de ucigasul din Mehedinti care a incendiat-o pe fata de 17 ani. Cum a omorat cu sange rece cinci oameni in 1993

Ion Turnagiu (45 de ani), barbatul care a incendiat o tanara de 17 ani dupa ce a aruncat cu benzina pe ea, este un criminal in serie, condamnat in 1994 la inchisoare pe viata. Potrivit legislatiei romanesti, dupa 20 de ani de detentie, condamnatii la inchisoare pe viata pot solicita liberarea conditionata.

Primele doua crime ale acestuia le-a savarsit in 30 martie 1993, la o luna de la implinirea varstei de 18 ani. Doi batrani din Calea Rahovei – Bucuresti, care ar fi fost rude cu Turnagiu, aveau sa fie ucisi cu sange rece in scop de jaf.

Cateva luni mai tarziu, in septembrie 1993, in localitatea Racovita, judetul Timis, Ion Turnagiu a ucis o femeie insarcinata in luna a saptea, tot pentru a o jefui. Politistii au descoperit in timpul anchetei ca acesta ar fi omorat si o alta persoana, odata cu femeia insarcinata.

Ultima crima comisa de acest barbat s-a petrecut in noiembrie 1993, in parcul din vecinatatea garii din municipiul Drobeta Turnu Severin. A omorat un barbat pe care vroia, la fel ca si pe victimele anterioare, sa il jefuiasca.

Turnagiu a fost prins dupa aceasta ultima crima si a fost trimis la inchisoare. A fost liberat conditionat in 10 iunie 2019, de Tribunalul Mehedinti, dupa 26 de ani si aproape 7 luni de inchisoare. Barbatul a inceput executarea pedepsei in noiembrie 1993. Avea la momentul respectiv 18 ani si 10 luni.

Dupa ce a fost liberat conditionat a plecat o perioada in Olanda, unde locuieste un frate al sau. La revenirea in tara, un fost coleg din penitenciar i-a pus la dispozitie o casa in localitatea Darvari, unde si-a stabilit domiciliul.

Vineri, 12 iunie, a incendiat o adolescenta de 17 ani, care l-a reclamat la Politie pentru viol si agresiune. Tanara se zbate intre viata si moarte, internata la spitalul de arsi din Bucuresti, cu arsuri pe 80-90% din suprafata corpului. Sambata, 13 iunie, Turnagiu Ion a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor. (https://ziare.com/stiri/omor/faptele-de-omor-in-serie-savarsite-de-criminalul-din-mehedinti-cum-a-ucis-cu-sange-rece-cinci-oameni-in-1993-1614851)

Mircea Marian: “Tribunalul Mehedinți în decizia de eliberare a unei persoane care a ucis cinci persoane și care, după ce a fost eliberată, a dat foc unei fete de 17 ani: “Instanța apreciază că persoana condamnată a depus eforturi susţinute pentru a demonstra îndreptarea sa (…) Instanța apreciază că perioada executată a fost suficientă pentru reeducarea condamnatului T. I. şi că acesta (…) şi-a format şi consolidat o atitudine corectă faţă de valorile sociale, faţă de ordinea de drept şi faţă de regulile de convieţuire socială”!

O atitudine corectă față de valorile sociale!

Dar, observând tăcerea cumplită care vine dinspre cei care ar trebui să analizeze cum s-a ajuns la o asemenea dramă, presimt nimeni nu va răspunde. CSM reacționează doar când e cu pensiile speciale vreo problemă. Sau madame Renate Weber.”

14 iunie 2020

Infractorii, canaliile, jigodiile nu au culoare! Lor le trebuie doar un pretext pentru a-şi manifesta ura tocmai faţă de cei care n-au nicio vină pentru nivelul lor ridicat de ticăloşie. Da, se mai întâmplă, când eşti infractor, să mai dai colţu’. Nu vrei să fii ştrangulat de vreun poliţist mai dur, respecţi legile, tată! Altfel, rişti s-o sfârşeşti prost. M-am săturat de drepturile infractorilor! Da’ victimele, inocenţii, ăia care suportă cruzimea bestiilor interlope, ăia nu au drepturi?!

SUA 2020

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu