A şaptea dimensiune pe Facebook (CLXXXIII)

marți, martie 9, 2021 8:26
Posted in category Educatie

Ecaterina Andronescu24 octombrie 2018

La Educatie, revine ciuma: Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu a fost cel mai mare blestem pentru învățământul românesc. Țoapa PeSeDistă a facut numai rău învățământului, promovând măsuri de natură să prejudicieze grav calitatea actului educațional. De la încercarea de impunere a admiterii în facultăți fără a promova examenul de Bacalaureat, prin aceasta urmărindu-se perpetuarea mafiei diplomelor false și a fărădelegilor din unitățile de învățământ superior private, adică acele focare de incultură și prostie, dacă-i vorba de studenți, plus hoție și mafie, dacă-i vorba de cei care conduc astfel de universități particulare, și până la legea aberantă de intrare în liceu cu orice notă obținută la Evaluarea Națională, în acest fel umplându-se liceele din România cu analfabeți, concomitent cu desfiintarea scolilor de arte si meserii, Ecaterina Andronescu (Abramburica) a distrus învățământul din această țară.

19 octombrie 2018

Jandarmii criminali in slujba unei gasti de borfasi ce condamna Romania la izolare, saracie si inapoiere economica. O gasca de mafioti si penali ce face din Romania o tara cu o datorie externa tot mai greu de suportat de catre generatiile viitoare.

Jandarmi criminali

24 octombrie 2018

De la indepartarea Laurei Codrutei Kovesi din fruntea DNA, s-a mai auzit de vreo arestare de mafiot din guvern sau parlament? Evident ca nu. DNA-ul a fost pus pe butuci, si din cauza lasitatii lui Iohannis. Acest Klaus va semna fara probleme si indepartarea lui Augustin Lazar, daca Slugarel i-o va cere. USR-ul ar trebui s-o propuna pe Kovesi drept candidat la functia de Presedinte al Romaniei, in 2019. Ar avea sanse reale.

Laura Codruta Kovesi

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu