A şaptea dimensiune pe Facebook (DC)

duminică, iulie 31, 2022 13:03
Posted in category Mass-media

Donald Trump7 ianuarie 2021

Dacă-mi amintesc bine, acest măscărici de Donald Trump apărea cu Biblia în mână, prin campania electorală din 2016, vorbind de, aţi ghicit, Dumnezeu. Ca Şpagoveanu! Toţi ăştia cu Dumnezeu în gură, în numele religiei aşadar, îşi doresc, chiar dacă pentru asta calcă pe cadavre, glorie, faimă şi bani. Textele cu Divinitatea sunt doar pentru proştii care pun botu’ la asemenea cretinătăţi!

George W Bush a condamnat violența de la Capitoliu: Așa se contestă rezultatele alegerilor într-o republică bananieră

George W Bush a condamnat violența de la Capitoliul SUA, descriind evenimentele zilei drept o „insurecție” și criticând „comportamentul nesăbuit” al unor parlamentari din ziua alegerilor, potrivit The Guardian.

„Laura și cu mine ne uităm cu consternare la scenele haosului care se desfășoară la sediul guvernului națiunii noastre. Este o scenă bolnavă și sfâșietoare. Așa se contestă rezultatele alegerilor într-o republică bananieră – nu în republica noastră democratică ”, a spus fostul președinte republican într-o declarație.

„Sunt îngrozit de comportamentul nesăbuit al unor lideri politici de la alegeri și de lipsa de respect arătată astăzi față de instituțiile noastre, tradițiile noastre și forțele de ordine. Asaltul violent asupra Capitoliului – și întreruperea unei reuniuni a Congresului mandatat de constituție – a fost întreprinsă de oameni ale căror pasiuni au fost inflamate de minciuni și speranțe false!, spune Bush.

„Insurecția ar putea afecta grav națiunea și reputația noastră. În Statele Unite ale Americii, este responsabilitatea fundamentală a fiecărui cetățean patriot să sprijine statul de drept. Pentru cei care sunt dezamăgiți de rezultatele alegerilor: țara noastră este mai importantă decât politica momentului. Lăsați oficialii aleși de oameni să își îndeplinească îndatoririle și să ne reprezinte vocile în pace și siguranță. Dumnezeu să continue să binecuvânteze Statele Unite ale Americii”, mai spune fostul președinte

Bush, singurul președinte republican în viață alături de Donald Trump, a anunțat ieri că va participa la inaugurarea lui Joe Biden.

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu