A şaptea dimensiune pe Facebook (DXCVIII)

sâmbătă, iulie 30, 2022 15:53
Posted in category Mass-media

Accident, popa beat la volan6 ianuarie 2021

„Un adolescent de 15 ani, care se deplasa pe jos, pe strada Bobicești, a fost lovit violent de un autoturism condus de preotul din satul Brăneț, comuna Bîrza. Preotul era băut.” – G4Media

Nu era băut, era împărtășit! Pentru Sfânta împărtășanie nu trebuie să dea seamă în fața legii, este în fișa postului! Dacă nu credeți, întrebați la Constanța, la polițiştii aflați în slujba lui Teodosie. (kmkz.ro)

O ştire din 10 noiembrie 2020, cu omul Mafiei, Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei. Cică: “Ministerul Justiţiei nu ştie stadiul dosarului de extrădare a lui Mario Iorgulescu.”

Aia-i, tată! Asta-i Românica! Frăţia totală a mafioţilor cu bani şi relaţii! O ţară bananieră pe care USR şi PNL-ul de astăzi (mult mai curat decât PNL-ul de ieri) încearcă s-o schimbe în bine. Va fi greu! Foarte greu!

6 ianuarie 2021

Mineriada

5 ianuarie 2021

Vila Adrian Nastase

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu