A şaptea dimensiune pe Facebook (DXCIX)

duminică, iulie 31, 2022 9:39
Posted in category Mass-media

Alexandru Cumpănaşu6 ianuarie 2021

Alexandru Cumpănaşu a vorbit pe contul său de TikTok, unde este urmărit de sute de mii de copii, mulţi dintre ei minori, despre relaţiile intime pe care le-ar fi avut cu multe femei care au ajuns inclusiv directoare de şcoli, dar şi despre prima experienţă sexuală de la vârsta de 13 ani. (adevarul.ro)

CTP, despre Cumpănaşu: „Omul acesta nu este nebun. Ştie clar ce face, este un prădător media”

„A supt cât a putut din omorârea celor două fete de la Caracal, şi când s-a terminat acolo zăcământul, pentru că aşa cum se întâmplă în media, cazul „s-a fumat” – cum se spune –, a trecut să-şi înfigă acum trompa în alţi adolescenţi. Aceştia, în viaţă.”

„Îngrijorător este numărul elevilor care îl urmăresc. Aş identifica trei categorii în aceşti 520.000. Am văzut unele dintre astfel de discuţii, mă rog, schimburi verbale între individul în cauză şi elevi, şi din păcate trebuie să spun că acei elevi, acele eleve sunt deja pierdute pentru educaţie. Nu le mai corupe, nu le mai perverteşte Cumpănaşu. Nu! Sunt deja într-o stare deplorabilă din punctul acesta de vedere. Cum au ajuns aşa, nu ştim cât este vina părinţilor, cât este vina şcolii…” (adevarul.ro)

Citeşte şi articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu