A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCXLVI)

vineri, decembrie 30, 2022 8:50
Posted in category Mass-media

Mormant Nicolae Iorga9 octombrie 2022

Marcel Cucu: „Am fotografiat vineri mormântul lui Nicolae Iorga, la Cimitirul Bellu. Așa cum se vede, națiunea română, altfel fudulă și plină de principii, cu un mare dor de schimbare și de mai bine, nu dă doi bani pe locul de veci al unuia dintre savanții săi. Poate unul dintre cei mai iluștri… Mormântul lui Iorga este oglinda societății românești, a țării: dezinteres, părăsire, ignoranță, foarte multe vorbe și foarte puține fapte.”

Octavius Ioan Farra: „Dacii liberi și ortodoxi (mare parte a poporului) sunt prea ocupați cu pupatul moaștelor.
Ministrul culturii, plus cei 5 secretari de stat sunt zero barat.
ONG-urile se fac auzite doar când se dau fonduri.
În rest „o tăcere ca de mormânt.”

29 septembrie 2022

Politicieni români responsabili, opriţi finanţarea Bisericii Ortodoxe Române (BOR)! Această cloacă plină de îmbuibaţi şi corupţi, plină de paraziţi care vor menţinerea României în Evul Mediu întunecat nu trebuie finanţată din banii făcuţi cu trudă de români!

Familia ortodoxa

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu