A şaptea dimensiune pe Facebook (DXL)

duminică, mai 8, 2022 7:05

Marian Oprisan29 septembrie 2020

O altă profesie a baronului PSD-ist Marian Oprişan a fost aceea de turnător la Securitate. Din această profesie, a fost pus pe liber de către ofiţerul de legătură, din cauza gravelor greşeli gramaticale din turnătoriile lui Oprişan, care au deranjat până şi neuronii unui securist.

“În perioada cât Oprişan Marian era informator, acesta a fost în legătură cu cpt. Lungu Doru. Recrutarea a fost făcută pe considerente “patriotice”, existând mai multe discuţii între ofiţer şi candidatul la recrutare. Unul dintre motivele apropierii lui Oprişan faţă de organele de Securitate era dorinţa sa ca ulterior acestei colaborări să fie trimis la Şcoala Militară de Ofiţeri Activi de Securitate.

Dar, stupoare. În timpul “contactelor” cu conspirativul “Alin” (Oprişan), s-a observat că, deşi avea un scris frumos, informatorul Oprişan prezenta carenţe gramaticale şi de exprimare. Prin verificările realizate ulterior, a rezultat că Oprişan terminase greu liceul, având în repetate rânduri situaţii de corigenţe şi nota scăzută la purtare.”

Vedeti si aici.

29 septembrie 2020

O întrebare legitimă.

Poza este un pamflet (vorba altui bolnav psihic, Vadim Tudor). Aşa încât, sper ca cei de la Facebook să o trateze ca atare.

Mircea Badea

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu