A şaptea dimensiune pe Facebook (DXXXVII)

vineri, aprilie 29, 2022 8:21
Posted in category Istorie

Citat Alexandru Ioan Cuza25 septembrie 2020

Văd că unii şobolani în ale gândirii îi tot trag cu “Ce răi sunt masonii!”. Băi limbricilor, pentru cultura voastră generală, dacă nu erau masonii şi astăzi eraţi în Evul Mediu şi cotizaţi obligat, nu din prostie sau naivitate ca astăzi, la bunăstarea popilor lacomi şi a boierilor şi mai lacomi.

Alexandru Ioan Cuza a fost mason, inculţilor, fiind primul român care a încercat să scoată rahatul ăsta de ţară din mocirlă. Printre altele, a confiscat pământul bisericilor şi l-a dat ţăranilor, de aceea BORâţii nu-l amintesc niciodată, ca şi cum n-ar fi existat.

Tot Alexandru Ioan Cuza este cel care i-a trimis pe copii la şcoală, până atunci pe popii avari, care cică reprezentau “boborul”, îi durea-n cot de analfabetismul maselor, ştiut fiind faptul că un analfabet este mai uşor de prostit cu poveşti legate de pupatul moaştelor decât unul cu carte.

Spunea Sabin Gherman, ziaristul ăla ardelean, autorul celebrului articol de la sfârşitul anilor ’90, “M-am săturat de România”, că domnitorul Cuza a fost un afemeiat şi că l-ar fi prins în costumul lui Adam nu ştiu ce ministru. Şi, care-i problema? În istorie a rămas domnitorul, mare, mare de tot, nu omul care, poate, îi plăceau, mai mult decât este normal, femeile.

Aşa încât, dacă-i mai vedeţi pe unii cu textul “X este mason, hai să-l scuipăm!”, să ştiţi că respectivul este de o incultură şi de o prostie înfiorătoare.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu