A şaptea dimensiune pe Facebook (DXXXIX)

marți, mai 3, 2022 7:18
Posted in category Mass-media

Kovesi, parchet european28 septembrie 2020

Rusia este un lagăr de exterminare a libertăţii!

Rusia tribală, unde 80% din populaţie, trăieşte sub limita sărăciei admisă în UE, exportă doar violenţă, crime, asasinate şi ură! Ură împotriva celor care-şi doresc o ţară fără corupţi, deoarece corupţia aduce sărăcie pentru majoritatea locuitorilor ţării.

Rusia dictatorului KGB-ist Vladimir Putin exportă corupţia ca pe o armă destinată destabilizării ţarilor UE şi frânării drumului lor către prosperitate şi progres.

Ruşii niciodată în istoria lor nu au adus civilizaţie pe unde au trecut, ci numai lacrimi şi suferinţă, asasinate şi genocid.

Ei bine, ruşii nu vor avea niciodată un Parchet care “să nu solicite şi să nu accepte instrucţiuni de la nicio persoană sau entitate exterioară parchetului”, aşa cum este Parchetul European.

Dincolo aurolacii şi dezaxaţii ciumei roşii, există şi Laura Codruţa Kovesi. Şi parcă amărăciunea de a fi român se mai atenuează.

Succes, doamna procuror Laura Codruţa Kovesi! Sunteţi un simbol pentru oamenii cinstiţi din această ţară! Amărăciunea că aţi fost progonită de mafioţii banditului Dragnea ar trebui consolată de câteva adevăruri istorice: şi Caragiale, şi Brâncuşi au fost prigoniţi, chiar alungaţi din România, de hoardele barbare care vremelnic au ajuns să conducă această ţară. Doar că, în memoria colectivă, ei sunt un simbol care nu poate fi alterat de mizeriile unor gunoaie umane.

Cu siguranţă, Laura Codruţa Kovesi este unul dintre simbolurile României cinstite, creative, dinamice, europene. Iar noi, ăştia care ne dorim dreptate şi “Hoţii la puşcărie!”, suntem cu sufletul alături de Parchetul European şi de Kovesi.

Să se mai recupereze nişte miliarde de euro furate şi să se mai pună nişte cătuşe mafioţilor din politică, ucigaşii românilor cinstiţi!

Andrei Caramitru (postare din urmă cu câteva zile):

“Lovituri dure date de UE Rusiei azi si ieri. Brutal. Si e foarte bine – in sfârșit, încet încet, UE recunoaște ce noi știam dintotdeauna: ca Rusia este inamicul absolut, Dușmanul de moarte al libertății, modernității, civilizației.

Cele 3 lovituri:

– Ursula van der Leyen a spus clar ca Rusia este inamicul UE si a cerut Germaniei sa oprească conducta North Stream 2

– Parlamentul European a votat o rezoluție prin care nu mai recunoaște conducerea ilegitima din Belarus si o recunoaște pe sefa opoziției ca reprezentantul legal al Belarus

– Procurorii Polonezi au decis sa acuze formal Rusia pentru doborârea INTENȚIONATĂ a avionului Prezidential polonez din 2010 in Smolensk – când o mare parte a elitei politice a țării a murit.

Începe. Va fi dur dar la final Rusia va colapsa. La fel cum s-a prăbușit si URSS. Tic toc tic toc.”

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu