A şaptea dimensiune pe Facebook (LXXXIV)

duminică, noiembrie 15, 2020 8:57
Posted in category Mass-media

Cristiana Sarbu2 iunie 2018

Profesor doctor în România puscariasului Dragnea: “Si totusi nu este simplu sa ajungi an randurile Academiei Romane! Sper ca tot restul Vieți sa aduc maximul de expertiza!”

Vedeți, daca ești analfabet îți iei și doctoratul (întrebați-l pe Viorel Ponta cum stă treaba), ajungi și profesor universitar, ba chiar și consilier al fostului presedinte al Romaniei, KGB-istul criminal Ion Iliescu. Și ne mai miram ca avem o tara făcută praf.

Se numește Cristiana Sîrbu și este doctor în Științe Agronomice, profesor universitar în cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (orașul ce l-a avut primar pe mafiotul PSD-ist Sorin Oprescu).

Cristiana Sirbu

Cristiana Sarbu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu