A şaptea dimensiune pe Facebook (LXXXIII)

marți, noiembrie 10, 2020 8:39
Posted in category PeNaLii

Crin Antonescu2 iunie 2018

Chiulangiul Crin Antonescu nu se omora cu munca nici atunci când era minstrul Tineretului şi Sportului

Chiulangiul Crin Antonescu, cel care ne-a adus mafia PSD-istă pe cap, prin crearea USL (Uniunea Sovietico-Liberală), după o idee a puşcăriaşului Dan “Felix” Voiculescu, este cel mai rău exemplu de comportament pentru copiii şi tinerii de azi. Acest jeg, acest repetent în facultate, acest profesoraş de istorie care, în scurtul timp cât a profesat la o şcoală generală din judeţul Vrancea, nu venea cu săptămânile la şcoală, cum a declarat, după 1989, directorul de pe atunci al şcolii, ajunge prin anul 1998 ministrul Tineretului şi Sportului. Dacă sportul românesc de astăzi, în special sportul pe echipe, este în şanţ, acest fapt se datorează şi trepăduşilor care au fost, pentru perioade mai lungi sau mai scurte, la conducerea ministerului. Iar unul dintre aceşti “specialişti” a fost şi chiulangiul Crin Antonescu. Iată o notiţă din “Academia Caţavencu”, nr. 345/1998, pe această temă.

E floare, e un Crin, e turistul cel mai fin

De-a lungul zbuciumatei istorii a cabinetelor post-decembriste au existat destui miniştri plecaţi puţin. Iată, însă, că dl. Crin Antonescu, titularul de la Tineret şi Sport (MTS), lipseşte din ţară de mai multă vreme, cam de când au început Mondialele (este vorba despre Campionatul mondial de fotbal, Franţa, 1998 – n.m.). Simpaticul liberal cu plete a la Batistuta şi cu privire a la Maldini se află în Franţa de aproape trei săptămâni, şi nu dă semne c-ar vrea să se întoarcă prea curând. Tuturor acelora care consideră că dulcele Crin se cam întrece cu distracţia, noi le dorim sănătate, fericire şi îi invităm să nu se îngrijoreze. Deşi activitatea MTS nu are decât tangenţial legătură cu fotbalul, deşi ar mai fi destul de lucru şi prin ţară, ei bine, să ştiţi că prelungita absenţă a dlui Antonescu este perfect motivată, justificată de înalte raţiuni de ordin profesional. Păi, unde aţi vrea să stea ministrul Tineretului şi Sportului, dacă nu în străinătate? Iar asta, dintr-un motiv foarte simplu: pentru că, după 1990, cei mai buni sportivi ai României au plecat pe capete în Occident, iar tineretul – ce să mai vorbim – n-are alt gând decât să ajungă tot acolo.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu