A şaptea dimensiune pe Facebook (LXXXI)

marți, noiembrie 3, 2020 9:16
Posted in category Mass-media

Gelu Visan31 mai 2018

Gelu Visan, un personaj insalubru si libidinos, a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru viol

Semidoctul cu pretentii a fost condmanat la trei ani de inchisoare pentru viol, fiind acuzat, in 1993, de catre eleva Daniela B., din clasa a X-a H, ca a batut-o cu coada de la matura si ca a supus-o in nenumarate randuri la perversiuni sexuale, sub amenintarea cu bataia si exmatricularea. Parintii minorei au sustinut ca pedagogul ar fi avut o relatie mai lunga cu fata, pe care ar fi sedus-o si abuzat-o de mai multe ori, la domiciliul lui Visan.

Pentru asemenea fapte reprobabile, animalul costumat pe nedrept in cadru didactic, a fost arestat si incarcerat, iar judecatorii au considerat ca trebuie sa mediteze in solitudine, trei ani la puscarie, despre destinul pedagogului si influenta sa asupra generatiilor de copii.

Se intampla insa un miracol nedrept, daca l-am putea numi asa, presedintele Emil Constantinescu il gratiaza, si astfel agresorul de eleve isi incepe cariera politica sub mana protectoare a lui Radu Berceanu, care il va folosi pe post de valet. Surse din Craiova afirma ca, spre sfarsitul anilor 1990, Gelu Visan cara baxuri de bauturi si incasa diferite sume de bani de la magazinele patronate de Berceanu.

Dar sa revenim la VIOL. Din presa locala a vremii, si mai ales din procesul-verbal semnat de directorul liceului Aurel Vlaicu impreuna cu alti sapte profesori, reiese o poveste cutremuratoare care ne este edificatoare cu privire la specimenul care baleste acum gales prin platourile unor televiziuni de partid sau afiliate la grupuri de crima organizata. Iata ce afirma tatal victimei, in ziarul local Indiscret:

„Dupa ce a castigat titlul de Miss Boboc in 1992, a inceput cosmarul fetei mele. Gelu Vişan a pus ochii pe ea, că era cea mai frumoasă. Şi acum este frumoasă. A minţit-o, a atras-o la el acasă şi a batjocorit-o. Nu era greu să lipsească fata din cămin, că el, pedagog fiind, se ocupa de biletele de voie”.

Afirmatiile indurerate ale parintelui sunt coroborate cu faptele descrise in procesul-verbal:

„Pe 5 noiembrie 1992, pedagogul a aprobat sărbătorirea zilei onomastice a unei eleve şi două eleve au primit învoire, aceste activităţi s-au desfăşurat fără aprobarea conducerii.”

Cat tupeu are acum acest jalnic corupator sexual, de pozeaza intr-un vajnic aparator al democratiei si al statului de drept? Cat de insalubri sunt toti cei care il tolereaza in emisiuni de televiziune, stiind foarte bine toate cele relatate in acest articol?

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu