A şaptea dimensiune pe Facebook (LXXIX)

duminică, noiembrie 1, 2020 9:20
Posted in category Mass-media

Valer Dorneanu30 mai 2018

Valer Dorneanu, presedintele Curtii Constitutionale, anexa a ciumei rosii, jegul promovat de KGB-istul criminal Ion Iliescu, protejat de limbricul rosu Viorel Ponta si ajuns astazi sclavul puscariasului Dragnea si al gastii de borfasi cu acronimul PSD.

31 mai 2018

#REZIST, visul unei generaţii care trebuie s-o rupă definitiv cu trecutul bolşevico-mafiot al ultimilor 30 de ani. #REZIST un nume care va face istorie. #REZIST, mişcarea care va arunca la coşul de gunoi al istoriei tot putregaiul, tot jegul şi toată pleava politicii ţigăneşti practicată, în special, de ciuma roşie.

Sfârşitul mafioţilor din politică are un singur nume: #REZIST.
Mişcarea lui Nelson Mandela a învins după zeci de ani, mişcarea celor de culoare din SUA, împotriva discriminării, a durat zeci de ani. #REZIST are doar puţin peste un an. Sunt convins că strănepoţii mei vor avea în cărţile de istorie o pagină despre mişcarea #REZIST cea care a eliminat un sistem mafiot, o gaşcă de borfaşi ce au furat tot în România, şi a adus această ţară în rândul ţărilor civilizate, acolo unde toţi cei care încalcă legea ajung la puşcărie.

Mafioţi din politică, nici nu vă imaginaţi cât de aproape este sfârşitul vostru. Disperarea cu care schimbaţi legile în favoarea infractorilor nu face decât să apropie şi mai tare acel sfârşit. Nu scăpaţi, bandiţi, hoţi, tâlhari din Parlament, din Guvern, de la Mafia TV şi de pe unde mai umblaţi, ca şobolanii, în haite.

REZIST

31 mai 2018

Elena Ceausescu si Ion Iliescu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu