A şaptea dimensiune pe Facebook (XL)

joi, august 27, 2020 15:39
Posted in category Mass-media

Dragnea, Soros24 februarie 2018

Se pare Mafia TV a avut oarece succes la spalat creierele idiotilor care chiar cred textele cu „Soros ce vrea raul Romaniei”. Bai sobolanilor, nu mai trimiteti mesaje ca suntem platiti de Soros, deoarece, pentru Soros, Romanica nu inseamna nimic, e una dintre zecile de tari de care acest miliardar a auzit de 5 ori in viata lui si atunci, probabil, cand mergea sa se usureze. Iar 4 din alea 5 ocazii in care a intalnit Romanica, a purtat negocieri cu ciuma rosie, dupa cum se poate vedea in imaginea alaturata.

Soros este maghiar, daca nu stiati, si cine se intelege azi foarte bine cu UDMR-ul? Puscariasul Dragnea, prietenul dictatorului ungur Orban, jegul care a uitat cand rusii au intrat in Ungaria, in 1956, pentru a-i macelari pe studenti, iar astazi este omul KGB-isatului criminal Vladimir Putin.

Asa ca, jigodii rosii, cand e vorba de Soros, ciocu’ mic, nu vorbiti de funie in casa spanzuratului.

Pana si Mafia TV, ce v-a spalat voua creierele, l-a inlocuit pe Soros cu Statul paralel, dandu-si seama ca Soros a finantat PSD-ul mult mai mult decat orice altceva in Romania.

Pentru postacii ciumei rosii care se mai ratacesc pe aici, mesajul meu este acelasi: Muriti, jeguri ordinare!

22 februarie 2018

PSD = Ciuma rosie = MafiaPentru cei care au uitat sau n-au vrut să ştie, trebuie spus că neocomuniştii din PSD au furat România bucată cu bucată, începând cu voturile ‘fraierilor’ şi terminând cu marile tunuri financiare gen ‘Sidex’ sau ‘Petrom’. De exemplu, în iunie 2009, cu ocazia alegerilor pentru Parlamentul European, PSD cumpăra voturi cu 50 de lei bucata. Iata cum indemnau PSD-istii electoratul sa incalce legea.

După asigurări, urmează instrucțiunile: „deschideți buletinul de vot la pagina cu PSD-ul, ștampilă direct și, lîngă ștampilă, puneți o legitimație, pentru că buletinul îl lăsați la comisie. Aveți o grămadă de variante: legitimație de transport, carnet de șofer, orice cu nume, prenume și poză. Apoi faceți poză cu telefonul, îl dați și voi pe silențios înainte să nu facă zgomot. În cabina de vot sînteți suverane. Acolo nu intră nimeni peste voi, nici poliția, nici garda, ăsta-i dreptul vostru!”

23 februarie 2018

Dispari din viata publica, spalator de cadavre politice, lingau de hoti, mafioti, puscariasi! Vrem justitie, nu coruptie! Nu vrem sa fim o natie de hoti! Asta in SUA era de mult luat la ochi. Luat la ochi prin intermediul unei pusti cu luneta!

Tudorel Toader

23 februarie 2018

Chiar credea cineva ca Bubosul este profesionistul lu’ Peste si va fi interesat ce bunul mers al Justitiei? Pai, daca te alege puscariasul Dragnea sa fii ministrul Justitiei, e clar ca esti o lichea care va urmari numai interesul Mafiei. Demisia acestui limbric rosu este obligatorie! Hai romani, sa aratam ca suntem urmasii unui mare imperiu, Imperiul Roman, ai carui soldati au cucerit aproape toata Europa, o parte a Asiei si a Africii. Fara lupta, nimic nu se obtine!

Tudorel Toader

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu