A şaptea dimensiune pe Facebook (XXXV)

vineri, august 21, 2020 13:42
Posted in category Mass-media

Liviu Dragnea17 februarie 2018

Sper sa ma insel, dar pe zi ce trece mi se confirma un adevar in care am crezut dintotdeauna: mamaliga nu explodeaza (in decembrie 1989, mamaliga a fost ajutata sa explodeze).

De aceea, mai cred ca puscariasul Dragnea ne va viola din toate pozitiile inca cel putin 3 ani.

Majoritatea bugetarilor, pensionarilor, asistatilor sociali, tiganilor, ciobanilor, plus hoti, interlopi si alte asemenea gunoaie, au confiscat Romania, pe care o transforma zilnic in tara infractorilor, a tiganilor care nu muncesc, asteptand ajutoare, a analfabetilor numiti ministri, a unui sistem sanitar facut praf, in care mori cu zile, a unui sistem educational ce produce corupti pe banda rulanta, tara unor drumuri lipsa sau a unor drumuri mai rele ca-n Africa.

Pentru a elimina toate acestea, ar trebui ca macar 1000 de eroi sa fie dispusi sa moara pentru copiii lor.

Din pacate, Romanica nu produce eroi, ci pitipoance si cocalari, care au invadat televiziunile, Romania nu produce barbati adevarati, ci muieri dispuse oricand sa i-o suga mafiotului Dragnea pentru 200 de lei in plus la salariu.

In rest, ramane cum s-a stabilit: o tara tiganizata este o tara de mana a saptea ocolita de lumea civilizata.

Daca pana si brand-ul Dacia pleaca din Romanica, e clar ca dictatura hotilor si prostilor e mai vie decat scula limbricului Dragnea, in Brazilia, alaturi de Catalina, amanta minune care, in schimbul promovarii in tot soiul de functii publice (doar Romania este Teleormania), asigura lubrefiantul necesar tovarasului Liviu Dragnea, mafiotul care in orice alta tara (Serbia sau Ucraina, de exemplu) era jupuit de viu daca facea numai a zecea parte din ce face in Romanica.

Liviu Dragnea18 februarie 2018

L-ai ales pe Dragnea? Cum ar fi acum să ai și diaree?

Ar fi foarte bine, dragă alegător al lui Dragnea, să ai și diaree. Te va ajuta să te caci mai ușor pe tine de bucurie atunci când, curând, Dragnea o să-și dea amnistie ca să își mai poată face un domeniu la Teleorman, da’ să-ți dea și ție. Să-ți dea și ție 100 de lei la pensie. Nu din banii făcuți de el sau de guvernul lui de slugi, ci din impozitele plătite de cei care nu au fost la vot, că aveau treabă pe DN1, înjurau politicienii că nu au făcut autostrăzi. (via Kamikaze)

17 februarie 2018

Aceasta canalie, Pleşoianu, votata de 50 de tigani, cumparati de ciuma rosie cu 1000 de lei fiecare, are tupeul de borfas sa-l conteste pe Iohannis, votat de 6,4 milioane de romani. Mori, jigodie ordinara!

Plesoianu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu