A şaptea dimensiune pe Facebook (XXXVIII)

marți, august 25, 2020 19:54
Posted in category Mass-media

Citat Cristi Danilet19 februarie 2018

Mafia TV trebuie sa moara! Boicotati posturilor penalilor!

Antena 3, Romania TV si, mai nou, B1 TV sunt cocine infiintate din bani furati de la romanii amarati care mor in spitale cu viermi si pe sosele de rahat.

Pe alde Voiculescu-Puscarie si Sebastian Ghita nu-i intereseaza defel aceasta tara, prosperitatea si dezvoltarea ei economica, ci doar sa fure cat mai mult, sa scape cu banii furati, in cel mai rau caz, pentru ei.

Mafiotii ce spala zilnic mintea unora, fara prea multa minte, trebuie sa stie ca exista in aceasta tara oameni care nu pot fi cumparati, care vor sa lase copiilor si nepotilor o Romanie comparabila cu tarile dezvoltate din Vest.

Trebuie mers, intai si intai, la CNA si fortat acest organism, controlat de ciuma rosie, sa aplice legea, margandu-se pana la inchiderea celor doua WC-uri media.

Mafia TV trebuie oprita! Asta ar trebui sa fie prioritatea numarul 1.

Altfel, se stie: cine are controlul mijloacelor de informare in masa are puterea! Puterea trebuie luata din mana mafiotilor.

Fara vuvuzelele media, penalii din politica nu vor mai gasi fraieri pe care sa-i prosteasca.

Mafia TV trebuie ajutata sa moara! In caz contrar, vom muri noi, in fiecare zi, cum se intampla de 29 de ani.

19 februarie 2018

Program lucru bugetariVom avea respectul lumii civilizate doar dacă România va avea o dreaptă puternică care s-o ridice din mlaştina în care a fost aruncată de guvernările neocomuniste iresponsabile.

PSD-ul nu poate lua bani la infinit de la cei muncitori, talentaţi, corecţi, cinstiţi şi să dea la cei care sunt leneşi, beţivi, proşti, ţigani, vagabonzi, adică pleava societăţii. Aceştia trebuie să muncească, să nu fure, să pună măcar de-o cărămidă la temelia României prospere.

PSD-ul să nu uite că ne-am săturat să muncim pentru clica neocomunistă şi pentru votanţii săi fără lege, morală, creier, dar cu ciocul mare.

Şi aşa în România încep să rămână numai scursurile societăţii, oamenii de valoare preferând să privească alte posturi TV, nu Romania TV şi Antena 3.

Procentul PSD-ului va arăta, de fapt, câtă pleavă are această ţară, indivizi care nu mai pot fura sau nu mai pot freca menta pe banii statului, adică ai ‘fraierilor’ care muncesc.

19 februarie 2018

Adrian Docea: „STÂNGA: catedrală ca în Evul Mediu, ridicată azi. DREAPTA: spital românesc azi, condiții ca în Evul Mediu.

Șpaga PSD pentru BOR? 200 milioane de euro.
Cam cât ar fi costat renovarea tuturor spitalelor din România.

Concluzii:
Când pesediștii sunt bolnavi, se tratează pe banii tăi în Viena.
Când tu ești bolnav, poți merge să te rogi în catedrala lor de aur.”

Catedrala versus spital

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu