A şaptea dimensiune pe Facebook (XXXIX)

miercuri, august 26, 2020 18:12
Posted in category Mass-media

Firea, Dragnea21 februarie 2018

Orice sistem mafiot avea in frunte niste tipi ceva mai smecheri, dar cu mai mult creier, si jos, la munca de jos, de obicei idioti incapabili sa gandeasca, dar dispusi sa faca munca urata, anume asasinarea si torturarea „dusmanilor” Nasului.

Ciuma rosie fiind un sistem mafiot, cu nasi unul si unul de-a lungul timpului – Ilici Iliescovici, Adrian Bombonel Nastase, Victor Viorel Tonta, Liviu Dracnea – , are cam aceeasi structura: niste mafioti care fura de stimg si niste cretini (in special de varsta a treia) care ies in strada ori de cate ori este nevoie (de regula, platiti intr-un fel sau altul).

In SUA, Mafia a fost redusa (aproape eliminata) datorita evolutiei tehnologiei si curajului agentilor acoperiti infiltrati in interiorul organizatiei criminale, plus legilor care promiteau mafiotilor iertarea, daca ar fi colaborat cu autoritatile (FBI, politie).

In Romanica, ciuma rosie va disparea tot in aceleasi conditii, doar de aceea se lupta organizatia criminala PSD sa-i tina in intuneric (prin organizarea de excursii la pupat cadavre) pe mafiotiii mai mici, stiut fiind faptul ca o trezire a creierelor acestora ar duce automat la pierderea statului de zombi rosu.

Sa speram ca evolutia tehnologiei isi va face bine treaba si in Romania, iar Mafia TV va pierde tot mai multa audienta, iar in lipsa de clienti isi va inchide portile. Asa sa ne ajute Steve Jobs.

21 februarie 2018

PSD = ciuma rosiePrin PSD-ul controlat de Iliescu s-a pus punct reformelor, a fost saracita tara, in contul imbogatirii clientelei politice “flamande” in dauna pensionarilor, sistemului de educatie, asistentei sociale si medicale, spolierea sectorului privat si aservirea tarii mafiei kgb-iste.

PSD a fost 22 ani la guvernare, 18 ani direct si 4 indirect. Au saracit Romania si i-au tinut pe romani intr-o stare de inapoiere extrema pentru a-i manipula mai bine si a le cumpara voturile cu un mic si o bere.

PSD a concentrat toata puterea in mana mafiotilor si oligarhilor care ii sprijina, in dauna romanilor cinstiti si corecti care isi castiga existenta prin munca, nu prin furt.

PSD este un partid al tradatorilor si jefuitorilor nationali, sprijiniti de asa-zisii oameni de afaceri, imbogatiti prin furt si minciuna, care vor sa controleze viata politica, sociala si economica in dauna romanilor. PSD a dat tara pe nimic (vedeti privatizarile facute de PSD) si vrea sa ramana la putere pentru a da si ce a mai ramas, tot pe nimic, oligarhilor care ii sprijină.

22 februarie 2018

Jegul Daniel Dragomir ameninta protestatarii #REZIST, si nu numai, pe care-i eticheteaza „sobolani”, ca „vor fi vanati precum nazistii”.

Acest tigan borat inca nu o fi auzit de versurile „Mai bine golan, decat PSD-ist, mai bine nazist, decat violat de mafia puscariasului Dracnea”.

Mai suntem acuzati c-am incasat bani (evita numele lui Soros) si am turnat la Securitatea 2.0.

Ceea ce nu stie acest vierme, rosu pe dinafara, negru pe dinauntru, este un adevar istoric, ce inca n-a ajuns la cunostinta tiganilor analfabeti: romanii s-au saturat de 28 de ani de ciuma rosie si au de gand sa lupte pana la capat pentru ca mafiotii care au distrus aceasta tara sa plateasca, iar Romania de maine sa nu mai aiba penali si puscariasi la conducerea tarii.

Dragomir, rahat cu mot, daca tot vrei sa ne vanezi, ia-ti vesta antiglont si mai adauga ceva memorie la creierul de gaina cu care esti dotat!

„Nazistii” verzi pe pereti pe care-i visezi tu o sa-ti arate exact cum arata curajul unor oameni liberi care nu se sperie de ciumati rosii ca tine.

Daniel Dragomir

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu