A şaptea dimensiune pe Facebook (XLII)

sâmbătă, august 29, 2020 16:21
Posted in category Mass-media

PSD versus REZIST24 februarie 2018

Protestatarii #REZIST sunt eroii nostri, ai romanilor, din anii 2017 – 2018. Iubirea, admiratia si respectul meu spre ei se indreapta.

Cinste voua oameni curajosi, frumosi, nobili si buni, cei care, uitand de oboseala, frig si foame, ati aratat unei lumi intregi ca Romania nu inseamna numai tigani cersetori, cocalari, aurolaci, politicieni corupti etc., ci si oameni dispusi sa lupte pentru viitorul lor in aceasta tara.

Istoria va consemna lupta si jertfa voastra. Pe temelia acestei lupte se va construi Romania de maine, o Romanie europeana, democratica, prospera si civilizata.

25 februarie 2018

Los Angeles, 1992: 4 politisti albi maltrateaza un negru, in urma comiterii unei infractiuni cu masina; cei 4 sunt filmati; filmul ajunge in presa si cei 4 sunt inculpati. La primul proces sunt achitati. Aceasta determina o revolta fara precedent a populatiei de culoare, soldata cu 53 de morti si pagube de 1 miliard de dolari. In cele din urma, cei 4 agresori in uniforma sunt condamnati la puscarie.

Romanica, 2017-2018: o banda de talhari, membri ai organizatiei criminale cu acronimul PSD, maltrateaza 18 milioane de oameni, gratiind infractori, schimband legile justitiei, furand pe rupte, condamnand o tara intreaga la saracie si izolare. Evident, nu se intampla nimic, in afara unor manifestatii pasnice, violent negate de televiziunile mafiotilor, cele care nu sunt de partea poporului, cum era presa americana in 1992.

O posibila explicatie a acestei stari de lucruri poate fi data de lungimea penisului la negri si, implicit, marimea bilutelor, cele care, la romanasi, sunt mult mai mici. Ca sa nu mai vorbim de penis, mort de mult, de la atata bautura proasta si stat cu mana in fund, atunci cand seara se priveste la Mafia TV.

Los Angeles 1992

27 februarie 2018

Suntem liberi sa-l credem sau nu.

Celebrul Stephen Hawking spune: „Nu există Rai, nu exista Iad, după moarte nu mai urmează nimic”. Credinţa că după moarte ne aşteapă Raiul şi Viaţa de apoi este doar o poveste pentru cei care se tem de „întuneric”, spune respectatul om de ştiinţă. Într-o declaraţie care atestă fără echivoc respingerea oricărei „consolări religioase”, eminentul fizician spune că după ultima pâlpâire a creierului nu mai urmează nimic.

„Văd creierul ca pe un computer care încetează să funcţioneze atunci când componentele sale se defectează. Nu există Ceruri sau viaţă de apoi pentru computere stricate, e doar un basm pentru cei care se tem de întunericul final”, a adăugat Hawking.

Patriarhul Daniel

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu