A şaptea dimensiune pe Facebook (XLI)

vineri, august 28, 2020 18:32
Posted in category Mass-media

Victima si infractor24 februarie 2018

Bubosul in particular, si ciuma rosie in general, au mare grija de infractori. In imaginea alaturata este un infractor (dreapta) si victima sa (stanga). Normal ca jegul de infractor (ce merita un glont in cap) este in atentia mafiotilor ciumei rosii si a Mafiei TV, nu cumva sa-i lipseasca aerul conditionat din celula si conditiile de hotel de 5 stele, in timp ce cu durerea si suferinta victimelor, plus durerea celor apropiati, ciumatii rosii se sterg la fund.

Stiti ce ar trebui? Puscariasul Dragnea sa fie desfigurat, apoi cel sau cei care au facut aceasta sa fie gratiati, condamnati cu suspendare, sa primeasca arest la domiciliu, sa li se reduca pedeapsa daca scrie niste maculatura copiata de la altii etc. Doar asa poate ar intelege adevarul elementar conform caruia infractorii trebuie pedepsiti drastic, iar guvernarea sa fie facuta pentru cei care muncesc, pentru cei corecti si cinstiti, pentru platitorii de taxe si impozite, de unde iau salarii si fura mafiotii din politica.

Cu infractorii, dupa ce au produs atata suferinta, se mai cheltuie si o groaza de bani (aproximativ 3000 lei/luna de detinut), pe cand ar fi mai simplu de achizitionat un glont (contravaloarea glontului s-o suporte familia care l-a crescut si needucat pe o asemenea bruta).

23 februarie 2018

Citat Lucian MandrutaDracnea s-o fi declarat crestin la recensamant? Cum e sa ti-o tragi cu o tipa de 25 de ani, care nu-i sotia ta, sa furi pe rupte, sa-i urasti pe cei care vor dreptate, sa aduci interlopi sa te pazeasca etc. si, in acelasi timp, sa te declari „crestin”, desi mai corect este „cretin”, adica sa afirmi ca esti o persoana care respecta cele 10 porunci, are inima plina de iubire, iar din aceasta iubire este gata oricand sa-si doneze averea saracilor, sau macar sa dea inapoi banii furati.

23 februarie 2018

Ce reactie a avut opozitia la tampeniile de ieri ale Bubosului? Mai exista Opozitia?

Tudorel Toader

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu