A şaptea dimensiune pe Facebook (XX)

vineri, iulie 31, 2020 11:23
Posted in category Mass-media

Votant PSD22 ianuarie 2018

Ciumatii rosii, platiti sau nu pe Facebook, au raportat la greu postarile anti_PSD de pe acest site asa incat sunt blocat mereu in a posta, distribui si comenta in grupuri (am stat deblocat in urma cu 4 zile doar 3 ore), plus ca orice incercare de a posta un link spre asapteadimensiune.ro la comentarii, pe alte pagini, duce la stergerea respectivului link, deoarece ar fi spam (?).

Cenzura functioneaza la greu, in mintea unor gunoaie care cred inca, in epoca revolutiei informationale, ca pot minti si dezinforma. Dictatura comuista si regimul mafiot neocomunist de dupa 1989 au fost posibile tocmai pentru ca massmedia era controlata de bolsevici, inainte de 1989, si de fostii securisti si comunisti, dupa 1989.

Facebook-ul este singura oaza de libertate, pe care ticalosii incearca s-o restranga prin diverse metode. De aceea, Facebook-ul este urat de dusmanii libertatii, de la China comunista, unde Facebook-ul este interzis, la Rusia criminalului KGB-ist Vladimir Putin, unde este cenzurata (paginile critice la adresa lui Putin nu apar).

Tocmai de aceea, cred ca tinta oamenilor trebuie sa fie eliminarea Mafiei TV intai si apoi a ciumei rosii. Trebuie eliminata cauza, nu efectul. Cauza actualei guvernari mafiote este Mafia TV, cea care prin minciuna si dezinformare a adus ciuma rosie la putere.

Atata timp cat mancatorii de cacat rosu, unii fosti infractori (violatori ca Visan), defileaza pe micul ecran spaland creiere, nu sunt sanse la renasaterea spirituala a Romaniei.

Daca mii de oameni ar intra in sediile Antena 3 si Romania TV si ar da de pereti cu acesti manipulatori, sau in sediul CNA-ului PSD-ist, unde o gasca rosie nu ia masuri impotriva minciunii si manipularii, alta ar fi astazi situatia Romaniei.

Omul devine josnic si ticalos deoarece este intai un esec moral, de conduita. Fara eliminarea Mafiei TV, Romania imorala va fi cel mai mare obstacol in calea unei Romanii normale, morale, civilizate, democrata si prospera.

Jos mafia TV! Cu ei trebuie continuat (trebuia inceput cu ei).

22 ianuarie 2018

La fel de actual astazi ca si in urma cu 5 ani.

Vreau o ţară ca afară, corect: afară cu Mafia lui Iliescu!

Treaba cu votul: învăţaţi să spuneţi NU

Iată cum rămîne cu votul: votul a rămas. În 1990, Ion Iliescu a fost ales cu 87% şi votul acela a rămas valabil pînă azi. În 1990, cu minciuni ticăloase de tipul “Ţărăniştii şi Liberalii o să-i împuşte pe toţi foştii membri ai PCR, ca să se răzbune pe comunişti că le-au omorît conducătorii, după război”, toţi foştii membri ai PCR care n-aveau nici o vină au făcut pe ei şi l-au votat, orbeşte, pe nea Ion. În fruntea poporului muncitor, speriat că vin moşierii şi industriaşii capitalişti să îi lase să moară de foame. Au înghiţit minciunile nemestecate şi, prin vot, au nenorocit ţara. Concret, i-au dat lui Iliescu un mandat de 22 de ani.

Sărac şi cinstit, dar mulţumit, Ion a început să crească, părinteşte, o ditamai Mafia de bogătaşi penali, şi mincinoşi de elită, normal. Superelită. A avut, desigur, grijă să-i împrăştie pe unde a putut, pe la toate partidele. Cu Mafia în braţe, Ion Întemeietorul ne-a ţinut, cu mare grijă, afară din NATO şi din UE. Cît trebuia. A cîştigat timp pentru Mafie, să crească mare. Gata să intre, apoi, în NATO şi în UE, frumoasă, bogată şi deşteaptă, nevoie. Cu tot cu ţară, desigur.

Momentul 1996 n-a avut urmări, era doar o concesie pentru proşti, uite, există alternanţă la putere, avem democraţie. Pentru proştii care, ajunşi la putere, n-au ştiut ce să facă cu ea. S-au declarat învinşi de Mafie. Astfel, Ion Întemeietorul Mafiei s-a întors pe tron. Dar, în 2004, inteligentul lui succesor e luat prin surprindere de popor, care aduce la putere un marinar. Deşi fusese şi el în partidele Mafiei, promite, culmea!, să se ia la bătaie cu Mafia. Şi chiar o face!

Nici o problemă. Mafia îl suspendă în 2007. Marinarul revine prin referendum şi cîştigă, încă odată, prezidenţialele din 2009. Staţi liniştiţi! Profitînd, la sentiment, de criza mondială, Mafia loveşte iar în 2012: lasă marinarul fără majoritate în Parlament, îşi instalează un nou guvern şi îl suspendă pentru a doua oară în cinci ani. Călcînd în picioare legile şi făcînd Romania de rîs pe plan galactic. Exact după ce Inteligentul Mafiei din 2004 intrase în puşcărie. Pentru corupţie. Condamnat legal şi definitiv. Dar graţiabil de către un nou preşedinte. Splendid! Hai iar la referendum, că acum iese cum trebuie! Mandatul lui Ion Iliescu poate continua, pe vecie! Prin clonele lui.

Fals. Mandatul de 22 de ani al lui Ion Iliescu şi-al Mafiei se încheie acum. Dacă veniţi la referendum şi-l votaţi pe marinar. Şi-au bătut joc de noi timp de 22 de ani. Destul. Votul dat, orbeşte, în Duminica Orbului, 20 Mai 1990, pe bază de minciuni ticăloase, se anulează prin votul de Duminică, 29 Iulie, 2012. Aveţi îndoieli cu votul? Marinarul n-are. L-aţi votat de trei ori, vă cere să o mai faceţi odată. Sînteţi aceiaşi. Împotriva Mafiei. Cu Iliescu mai aveţi vreo îndoială? Că vă tot jeliţi că o să ne îngroape pe toţi. Nu? Atunci, la vot. Trecînd peste Vunk, ascultaţi-l pe Paţurcă: “Învăţaţi să spuneţi NU”. Chiar ascultaţi cîntecul.

V-a zis marinarul să nu votaţi? Nu. Referendumul e ilegitim? Preşedintele ales este legitim, veniţi să-i confirmaţi legitimitatea. USL zice că peste 80% din populaţie e contra marinarului? Iar 87%, ca în 1990? Că aşa au ieşit procentele la locale? De unde ştiţi că nu mint? Pentru că mint tot timpul, de data asta spun adevărul? Nu preşedintele se îneacă, ştie să înoate foarte bine, ca să ne scoată la mal. Nu, liderii USL se îneacă în minciuni sfruntate după minciuni sfruntate, şi vor să ne tragă pe toţi la fund, înecaţi în îndoieli. Băsescu NU se teme de votul poporului. Ei se tem. De aia mint de se contrazic în minciuni. Pînă data viitoare, ascultaţi-l pe Paţurcă. E un Cîntec de leagăn. Nu pentru Antonescu, el n-are nici o treabă. Pentru cei care s-au trezit din coşmar şi nu-l mai vor. A, E, I, O, U – învăţaţi să spuneţi NU. (Alexandru Hâncu, Kamikaze)

Criminalul KGB-ist Ion Iliescu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu