A şaptea dimensiune pe Facebook (XXXIII)

marți, august 18, 2020 11:45
Posted in category Mass-media

Mafia TV14 februarie 2018

Dan Voiculescu, nababul ‘Epocii de Aur’, s-a ocupat, înainte de 1989, de comerţul exterior, controlat de securişti. În aceste condiţii, securistul Dan Voiculescu avea acces la banii puşi de securişti deoparte, fie pentru dictator, fie pentru ei înşişi, banii care proveneau, în principal din vânzările de arme ţărilor din lumea a treia, şi nu numai, bani folosiţi, uneori, în atentate teroriste organizate de dictatura comunistă în lumea liberă sau pentru acţiuni de spionaj, alături de alte ţări din lagărul sovietic.

După 1989, Dan Voiculescu, prin tot soiul de firme, gen ‘Crescent’, reuşeşte să spele banii luaţi din conturile securităţii comuniste, profitând de perioada tulbure de după Revoluţie. Aşa apare imperiul media al numitului Dan ‘Felix’ Voiculescu, dovedit de către CNSAS ca securist ce a făcut, înainte de 1989, poliţie politică. În prezent, aceştia pozează în filantropi, dar să nu uităm că, şi în Columbia, un mare traficant de droguri a clădit din temelii un oraş, la baza căruia stau vieţile tinerilor ucişi de drogurile aduse de respectivul traficant.

Astfel, în 2008, Transelectrica, companie de stat, care are monopol pe transportul energiei electrice, a resimţit o nevoie acută de a cumpăra servicii de publicitate în valoare de 1,42 de milioane de euro (“Academia Caţavencu”, nr.6/2009). Adică Gigel, din Fundu’ Moldovei, trebuie să ştie ce face Transelectrica, care, oricum, deţine monopolul pe piaţă (nu are firme rivale). Firma de publicitate care a câştigat contractul, Media Consulta, a hotărât să-şi prezinte materialele pe două dintre Antene (2 şi 3), precum şi în alte publicaţii ale trustului lui Dan Voiculescu (Intact): “Jurnalul naţional” şi “Săptămâna financiară”. De asemenea, Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare (RAAN) încheie în 2008 contracte pentru servicii de promovare a imaginii, doar trebuie să ştie Dorel din Fundu’ Olteniei cum se îmbogăţeşte uraniul. Reclama ajunge la revistele “Felicia” şi “Financiarul”, ambele aparţinând familiei Voiculescu.

14 februarie 2018

Noi, „statul paralel” cu hotii, borfasii, mafiotii, analfabetii, curvele, cocalarii, pitipoancele etc. din politica, in special din gruparea terorista numita sugestiv Ciuma rosie, va spunem inca odata jeguri ordinare: vom muri cu voi de gat!

Statul paralel

13 februarie 2018

Al Capone si sluga!

Liviu Dragnea si Tudorel Toader

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu