A şaptea dimensiune pe Facebook (XXXIV)

miercuri, august 19, 2020 17:22
Posted in category Mass-media

Liviu Dragnea15 februarie 2018

Vrem o țară ca afară? Dacă da, PSD-ul trebuie eliminat. De tot.

Mai țineți minte noiembrie 2014? Dar noiembrie 2015? În acele momente am sperat că va fi altfel. Din păcate, este cam la fel. Aceiași mafioți fac legi pentru noi, ne guvernează, vor să ne închidă gură. O singură soluție există pentru a avea o alta țară, mai bună și mai dreaptă: eliminarea PSD-ului din viata publică. Acesți mafioți nu pot fi reformați, re, re …. Nu! Ei trebuie eliminați! Definitiv! Daca nu vor pe cale pașnică, trebuie obligați. Nu putem pleca toți din România! E mai simplu să eliminăm acest puroi numit PSD! La muncă leprelor, nu la furat! Ne-am săturat de voi! Ați distrus această tară vreme de 28 de ani! Ajunge!

16 februarie 2018

Clerul ortodox a făcut pactul cu diavolul roşu, în dictatura comunistă. Refuzul acestui cler a face publice dosarele preoţilor turnători la securitatea comunistă şi de a-şi cere iertare poporului român pentru răul făcut mi se pare strigător la cer.

Biserica Ortodoxă a fost o parte a politicii bolşevice de demolare a acestei ţari, chiar dacă au existat şi martiri ucişi sau întemniţaţi, din rândurile preoţilor ortodocşi. Şi dacă în Polonia Biserica Catolică a fost unul din instrumentele demolării dictaturii comuniste, fiind o parte a ‘Solidarităţii’, în România Biserica Ortodoxă nu a mişcat un deget în acest sens.

Mai mult de atât, fostul Patriarh Teoctist, a trimis o scrisoare de felicitare dictatorului ateu Ceauşescu, după masacrul de la Timişoara. În prezent, Biserica Ortodoxă din România nu face nimic pentru o îndreptare morală a societăţii româneşti.

Preafericiţii din BOR se tot bat cu mâna în piept că 87% dintre români sunt ortodocşi. Păi, se vede din avion: crime, violuri, hoţii, cerşetorii, imoralitate etc se petrec zilnic în România. Şi aceste fapte sunt produse de indivizi care la ultimul recensământ s-au declarat ortodocşi.

Mai este şi povestea cu încrederea în Biserică a ‘boborului’. Sigur că ‘boborul’ care locuieşte prin crâşme toată ziua, care fură pe rupte, care nu are habar de învăţăturile creştine, pentru care ‘Decalogul creştin’ sau ‘Fericirile’ sunt nişte nebuloase îndepărtate, ei bine, toţi aceşti ‘creştini’ au maximă încredere în Biserica Ortodoxă. Cred că Hristos, dacă ar ajunge din nou pe Pământ, ar găsi acelaşi fariseism de acum 2000 de ani la ortodocşii de ziua a opta din România.

România este o ţară de doi lei şi deoarece BOR este cel mai decăzut cult creştin, transformat într-o afacere profitabilă pentru preoţi, cei posesori de vile şi maşini scumpe, în timp ce România se zbate în imoralitate şi infracţionalitate. Oare nu ştie Daniel Ilie Ciobotea, patriarhul BOR, că bisericile sunt goale, iar creştinismul e o religie pentru cei vii, nu pentru cei morţi? Se pare că BOR pare mai preocupată de plimbarea de moaşte, decât de sufletele şi problemele celor vii, ei având nevoie de ‘adăpost’ şi ‘îndrumare’.

Patriarhul Daniel

17 februarie 2018

Elena Ceausescu si Ion Iliescu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu