A şaptea dimensiune pe Facebook (XXXII)

luni, august 17, 2020 16:21
Posted in category Mass-media

Ion Iliescu12 februarie 2018

Am fost blocat 24 de ore, fiind raportat, probabil, de catre urmasii criminalului KGB-ist Ion Ilici Iliescu, pupincuristii celor care au distrus Romania, postacii platiti din bani furati de puscariasul Liviu Dragnea si mafiotii ciumei rosii.

Razbunarea istoriei, jeguri ordinare, va fi cumplita. Gasca voastra de infractori si mafioti va ramane in istoria acestei tari precum au ramas fanariotii: model de jaf si hotie.

Puteti reclama adevarul, dar, mai devreme sau mai tarziu, adevarul invinge intotdeauna.

Victoria Raului este temporara, iar toata istoria evolutiei umane converge spre un singur adevar: ticalosii si ticalosiile nu dureaza la infinit.

Mafia TV nu poate minti la infinit, iar voi, postacii ciumei rosii sau alte jeguri care va tineti de reclamat postari care nu va convin, priviti-va in oglinda pentru a vedea cum arata chipul hidos al cenzurii si manipularii.

Muriti, monstrilor, pentru ca urmasii nostri sa traiasca intr-o alta Romanie, nu cea dominata de hoti si corupti, cum arata astazi aceasta tara.

Antena 312 februarie 2018

Au făcut cumva „jurnaliştii” de la Antena 3 vreo emisiunea despre jaful practicat de infractorul Dragnea în Teleorman?

Sau despre faptul că ANAF nu reuşeşte să recupereze de la patronul lor, Dan Voiculescu, un prejudiciu de zeci de milioane de euro?

A văzut cineva, la RTV, vreo dezbatere despre contractele oneroase ale companiilor lui Sebastian Ghiţă cu statul român?

Sau despre faptul că un condamnat, Darius Vâlcov, este menţinut în postul de consilier de stat – echivalent al celui de ministru adjunct – cu un salariu de circa 2500 de euro pe lună?

Când aceste slugi ale unor inşi care au furat vor vorbi şi despre aceste fapte la televiziunile la care servesc, atunci să ne dea sfaturi despre lupta anti-corupţie.

Când Gâdea îi va spune în faţă patronului său „eşti un turnător al Securităţii, care a furat zeci de milioane de euro de la români”, atunci va putea să dea lecţii procurorilor! (via George Mioc)

13 februarie 2018

Mama voastra de mafioti ordinari, o sa murim cu voi de gat!

Dragnea, Tariceanu

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu