Aplicația oficială ChatGPT pentru Android a fost lansată

miercuri, iulie 26, 2023 18:59
Posted in category IT

ChatGPT Android

Versiunea pentru sistemul de operare Android a ChatGPT, cel mai cunoscut chatbot AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială), a fost lansată. Aceasta a fost precedată de lansarea, în mai 2023, versiunii pentru iOS a ChatGPT-ului.

Aplicaţia ChatGPT pentru Android este gratuită, la fel ca cea pentru iOS. Din păcate, deocamdată este disponibilă pentru descărcare doar SUA, India, Bangladesh și Brazilia, cu intenții de extindere în alte țări în cursul săptămânii viitoare.

La fel ca site-ul web și versiunea pentru iOS, aplicația ChatGPT pentru Android este destinată atât utilizatorilor care folosesc gratuit ChatGPT, cât și celor cu un abonament ChatGPT Plus plătit.

Popularitatea AI (Artificial Intelligence – Inteligenţă Artificială) a determinat apariţia unor aplicații terțe atât pentru iOS, cât și pentru Android, majoritatea fiind alimentate de modelul ChatGPT al OpenAI. Cu toate acestea, multe dintre ele sunt aplicații semigratuite. Asta înseamnă că primești un număr limitat de chat-uri gratuite și apoi trebuie să plătești pentru un abonament, dacă vrei mai mult. Aplicațiile oficiale destinate dispozitivelor mobile ale OpenAI sunt complet gratuite, așa că folosirea lor este cea mai bună alegere.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu