biciclop.eu, dacă vrei să fii pregătit pentru sporturile de iarnă

duminică, octombrie 19, 2014 10:29
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniCum iarna se apropie cu pași repezi, este bine să știm de unde putem cumpăra, eventual online, echipamente pentru sporturile de iarnă. Exact despre un magazin online unde găsiți respectivele echipamente vom vorbi în acest material. De exemplu, poate vă interesează casti pentru ski, numai bune pentru iarna ce se apropie. Casca Briko RookieDownhill, de exemplu, pe care o puteți vedea și în poza de mai jos, este o casca race pentru schiori de toate varstele (dimensiuni 50-62), cu un sistem ABS (absoarbe socul), materiale de inalta calitate, impermeabil, design deosebit. Adică merită comandată.

Sau poate sunteți interesați de legaturi placa snowboard, un produs cautat de pasionatii domeniului respectiv. Plata produselor comandate se poate face online, cu cardul, la primirea produselor (prin metoda ramburs), la ridicarea produselor de la magazin sau în rate. Mai multe detalii găsiți pe site (click pe unul din link-uri).

Sau poate vă interesează echipament pentru snowboard, la un pret atragator. În acest caz, urmați link-ul anterior și puteți comanda căciuli, mănuși, hanorace etc. De exemplu, mănușile Leki Powder sunt manusi unisex cu inteior tricot fibrefill, exterior tufftec, impermeabile si foarte comode, mărimile disponibile fiind 7, 7.5, 8.5, 9, 9.5, 10,10.5.

Pe site, găsiți și alte produse ce merită cumpărate, fiind de calitate (brand-uri recunoscute în domeniu) și la prețuri accesibile, precum: biciclete, trotinete, căști audio, camere video, genți și rucsaci, role, portbagaje auto etc. Mai găsiți și piese pentru biciclete (cauciucuri, apărători, camere, cricuri, ghidoane, jante, scule, pedale, portbagaje, șei, transmisie), precum și accesorii (antifurt, lumini, manșoane, pompe, sonerii, kilometraj/ciclocomputer etc.).

Notați-vă adresa și puteți comanda online tot ce aveți nevoie pentru un concediu/vacanță de iarnă dintre cele mai frumoase.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu