În 2004, cumnatul lui Adrian Năstase a ajuns unde trebuie

duminică, iulie 12, 2020 18:14

Casa Memoriala Vasile AlecsandriCumnatului lui Adrian Năstase i s-a întâmplat ceva “îngrozitor”: a ajuns preşedinte. În cazul în care aţi uitat, vă reamintim că Adrian Năstase este (era în 2004 – n.m.) şi el preşedinte, chiar şi premier, însă, înainte de toate acestea, Adrian Năstase este soţul Danei.

Vă reamintim, totodată, că Dana este mama lui Andrei şi Mihnea şi, bineînţeles, sora Rodicăi, mai exact a Rodicăi Odobescu, actualul (din 2004 – n.m.) director al Tarom. Sora Rodica ar fi avut mai departe numele Miculescu, dacă nu s-ar fi căsătorit la timp cu Dan Odobescu.

Cine este Dan Odobescu? El este, în primul rând, cumnatul cuplului Adrian şi Dana Năstase. Până nu demult, Odobescu a fost consilier al preşedintelui Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, autoritatea supremă pe piaţa de asigurări, echivalentul Băncii Naţionale pe piaţa bancară.

Lucrul “îngrozitor” care i s-a întâmplat cumnatului Odobescu este acela că pe 2 aprilie 2004 a devenit preşedinte al Consiliului de Administraţie şi director general al companiei de asigurări Unita. Şi acum, atenţie, soţia Rodica va scoate la bătaie, prin licitaţie, un contract gras (câteva milioane de dolari) de asigurare a flotei Tarom.

Dumneavoastră ce ziceţi: soţul Odobescu a avut vreo şansă să câştige licitaţia? A avut, doar PSD = Ciuma roşie = Mafia reprezintă o Famiglie Unita. (Informaţii preluate din “Academia Caţavencu”, nr. 650/2004)

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu