Bucătarul, chinezul, soţia chinezului şi amantul acestuia

luni, aprilie 29, 2024 7:40
Posted in category Mass-media

Femeia visurilor taleVine un moment, în viaţa oricărui bărbat, în care acesta bănuieşte că soţia îl înşala. Tot aşa cum uneori, ca bărbat, îţi vine să-ţi strângi nevasta de gât, să-ţi baţi copiii, să-ţi iei câmpii sau să te trezeşti de dimineaţă ca să ajungi departe.

Nu ştim ce a fost în sufletul chinezului de care ne vom ocupa astăzi, dar cert este că domnul din Beijing şi-a omorât nevasta fiindcă aceasta avea un amant. Şi-a minţit odraslele şi socrii despre dispariţia femeii şi a păstrat timp de trei ani cadavrul acesteia în congelator.

Ecuaţia adulterului devine mai simplă: un amant în dulap, o soţie în frigider. N-o fi găsit omul un geamantan prin casă sau, pur şi simplu, a considerat că măcar un frigider semidecomandat merită şi consoarta sa după atâţia ani de căsnicie. Într-o astfel de situaţie şi eu i-aş fi umplut nevestei frigiderul cu carne, dar nu chiar cu carnea ei.

Interesantă mi s-a părut însă explicaţia pe care criminalul a dat-o când autorităţile l-au dibuit: „În felul acesta mi-am păstrat familia unită”. În momentele delicate ale unei căsnicii nu trebuie să-ţi pierzi cumpătul, trebuie să gândeşti la rece şi să rezolvi problema tot la rece, aşa cum o dovedeşte şi acest exemplu.

Noi nu ştim cum a evoluat viaţa sexuală a acestei „familii unite” după incidentul de acum trei ani. Cât de des făcaeu ei sex? În timpul partidelor de sex, bărbatului îi reveneau în memorie imagini cu amantul? Cred că şi femeia devenise, în timp, mai distantă şi mai rece faţă de el şi nici nu mai participa atât de activ la scenele de amor.

Dincolo de aceste mici inconveniente, un lucru totuşi rezolvase chinezul nostru: măcar era sigur că de la o moartă, fie ea şi infidelă, nu mai poate lua SIDA. („Academia Caţavencu”, nr. 687/2005)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: , ,

Adauga un comentariu