Agonie şi sextaz

duminică, februarie 4, 2024 8:58
Posted in category Literatura

RugăciuneTe gândeşti la sex. Te gândeşti la moarte. Atunci mă gândesc la SIDA. Recent, un prieten a trecut cu bine testul HIV. A luptat cu boala şi a învins-o, chit că nu a avut-o niciodată. Eu nu am curaj să-mi fac testul. De aceea colegul meu, proaspăt renăscut, devine prilej de triste aduceri aminte. Simpla lui prezenţă naşte drama, mă enervează, mă face irascibil. Îl urăsc. E clar că, în ceea ce mă priveşte, omul acesta răspândeşte în jur energii (sero)negative.

Tot despre moarte şi sex este şi povestea unui londonez de 59 de ani. Poliţia a găsit în apartamentul său tot felul de harnaşamente, funii, accesorii erotice, poze cu femei legate, casete porno, înregistrarea propriei sinucideri şi, pe cale de consecinţă, hoitul perversului.

Omul stătuse 12 ore în agonie după ce se spânzurase cu o funie trecută peste un scripete, folosind drept contragreutate un vas plin cu urină. Deci urina te ridică / urina te coboară / urina îţi dă viaţă / urina te omoară.

Nu mă grăbesc să-l judec pe bietul om. Şi eu sunt bântuit de fantasme. Cea mai perversă fantezie a mea este să-mi imaginez o partidă de sex în care eu am un penis mai mare şi o erecţie mai lungă. Aceasta denotă sănătate, deci nu am o imaginaţie bolnavă.

În rest, aş vrea să fac sex anal neprotejat cu o fadromă în leasing, frigidă, sub privirile frigotehnistului mecanic traumatizat ca i-a ars chiulasa, care îi face sex oral ginerelui său, un savant negru proaspăt divorţat care tocmai demonstrează (dar greşit) teorema lui Fermat, în timp ce îşi masturbează actuala soţie, ocupată momentan cu o interpretare monofizistă a Bibliei şi Coranului.

Iar în loc de ţigara de după, aş vrea să cumpăr General Motors (ca s-o delistez de la bursă), să învingă iubirea şi să nu mai existe în lume decât fix 8,5 clase sociale. („Academia Caţavencu”, nr. 686/2005)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu