Camioneta electrică Ford F-150 Lightning a fost testată în Alaska

sâmbătă, martie 5, 2022 15:39

Ford F-150 Lightning în Alaska
În timp ce clienții așteaptă cu răbdare lansarea pe piaţă a camionetei electrice F-150 Lightning EV, Ford este ocupat să efectueze teste în Alaska și să pregătească vehiculul pentru orice teren. Ford a lansat recent un videoclip care arată viitorul F-150 Lightning rupând zăpadă și gheață la temperaturi de -30℉.

Într-o bază militară restrânsă din Alaska, inginerii Ford au petrecut două săptămâni conducând pe drumuri înghețate, jucându-se pe zăpadă și ajustând pickup-ul electric. Datorită particularităţilor maşinilor integral electrice, aceste tipuri de condiții necesită un software precis, pentru şoferii să se simtă în siguranţă.

Testarea pe vreme rece este o parte esențială a producției de maşini, indiferent de tipul de maşină, iar acest lucru este și mai important pentru un vehicul electric. Mai multe fotografii din videoclip arată alunecarea roților, care se transformă rapid într-o deplasare lină controlată, deoarece motoarele electrice duble lucrează împreună în câteva milisecunde pentru a conduce cât mai bine. Este foarte diferit când două motoare electrice furnizează putere la sol într-o singură maşină, comparativ cu un singur motor pe combustibil.

După cum știm cu toții, producătorii de automobile încă încearcă să-și dea seama de impactul vremii rece asupra performanței, manevrabilităţii, ca să nu mai vorbim despre baterie și autonomie. Și, deși este regretabil că Ford nu a împărtășit nimic în ceea ce privește autonomia sau modul în care temperaturile au afectat performanța generală, este totuși frumos să vezi F-150 Lightning în acțiune.

Aceasta este probabil una dintre ultimele sesiuni de testare ale Ford înaintea datei oficiale de lansare care va avea loc în primăvara acestui an. Noul Ford F-150 Lightning electric 2022 va ieși pe străzi în câteva luni și am văzut deja rapoarte conform cărora clienții care precomandă au date de furnizare încă de pe 2 mai. Va fi lansat înainte să vă dați seama, așa că rezervați-l pe site-ul Ford.

Via ReviewGeek.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu