Cat de idiot trebuie sa fii ca sa te lasi manipulat de Antena 3

sâmbătă, martie 7, 2015 14:19
Posted in category Mass-media

Antena 3Se pare că în România sunt destui idioți, mai ales cei care au fost scoși la pensie de Ilici “KGB” Iliescu la 40 de ani, și de-o vreo 25 de ani se cam plictisesc spărgând semințe și participând la mitingurile organizate de noul PCR, numit PSD, sau de Noua Securitate, numită și Antena 3.

Și, logic, atunci când nu citești decât de pe buzele lui Gâdea riști să devii extrem de bolnav, boala numindu-se paronoia bolșevică, cea care se manifestă prin iluzia stupidă că “băsiștii” sunt la originea tuturor relelor, iar securiștii care au furat și au ucis elitele României sunt imaculați, mai ceva ca Maica Tereza. Cât de pensionar idiot poți fi, dar nu numai, inclusiv unii profesori (hă, hăăă, hăăăăăăăă) au această boală, pentru a crede toate gogoșile celor plătiți de Felix Voiculescu, pentru care, seară de seară, nu există în România decât familia Băsescu și “mafia” Băsescu.

Probabil, pe pilotul Iovan și Aura Ion tot “băsiștii” i-au ucis în munții Apuseni, pe cei care au murit cu zile în accidentul de elicopter din județul Constanța tot Băsescu i-a ucis, chiar și pentru invazia rusească din Ucraina este vinovat, evident, Băsescu, dacă admitem logica Noii Securități, numită și Antena 3.

Numai un idiot și un prostovan poate crede un post de televiziune, ce trebuia demult închis, care dădea următorul rezultat în seara turului al II-lea al alegerilor prezidențiale din noiembrie 2014: Victor Ponta: 50,9%, Klaus Iohannis: 49,1% (vedeți imaginea de mai jos). Ce dovadă de manipulare mai clară doriți, din moment ce rezultatele finale au fost: Klaus Iohannis: 54,4%, Victor Ponta:45,6%. Aproape 9 procente diferență. Nici un sondaj de pe lumea asta nu poate greși atât de mult. Latrina 3 este cel mai jegos și infect canal media, ce era demult închis într-o societate normală.

Antena 3

Mugur Ciuvică plătit cu 15.000 de euro pe lună ca să-i lingă fundul lui Dan Voiculescu și să-l umple de scuipați pe Traian Băsescu

Mugur Ciuvică, în urmă cu zece ani, când avea un salariu de zece ori mai mic: „De aproape două săptămâni, liderul PUR îmi transmite amenințări și ultimatumuri, într-o manieră care amintește de metodele de intimidare ale fostei Securități. Faptul că Dan Voiculescu, creatorul și președintele PUR, a condus firma CRESCENT, care a făcut afaceri cu fosta Securitate, este un adevăr pe care l-am susținut și îl voi susține în continuare, chiar dacă, înaintea campaniei electorale din această toamnă, Dan Voiculescu încearcă o operațiune de spălare a imaginii sale și a partidului cu care se identifică.“ Zicerea asta a fost scoasă pe gură în 2004 de un domn care azi e plătit de Dan Voiculescu cu 15.000 de euro pe lună. La banii ăștia, domnul respectiv nu mai scoate din gură decât o limbă catifelată pe care o îndreaptă către același Dan Voiculescu. Pe indignatul de odinioară, catifelatul de azi, îl cheamă, cum ziceam, Mugur Ciuvică.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “Cat de idiot trebuie sa fii ca sa te lasi manipulat de Antena 3”

 1. Admiratorii rahatului Antena 3 au nevoie de tratament | A șaptea dimensiune says:

  iulie 4th, 2015 at 17:37

  […] Cat de idiot trebuie sa fii ca sa te lasi manipulat de Antena 3 […]

 2. Propagandistii Latrinei 3 locuiesc in vile si au imprumuturi de miliarde la banci | A șaptea dimensiune says:

  iulie 8th, 2015 at 11:52

  […] Cat de idiot trebuie sa fii ca sa te lasi manipulat de Antena 3 […]

 3. Doar tigani, curve si comunisti pe ecranele televiziunilor din Romania | A șaptea dimensiune says:

  august 5th, 2015 at 11:22

  […] Cat de idiot trebuie sa fii ca sa te lasi manipulat de Antena 3 […]

 4. Tiganizarea continua a Romaniei de catre ProTV | A șaptea dimensiune says:

  august 12th, 2015 at 16:59

  […] Cat de idiot trebuie sa fii ca sa te lasi manipulat de Antena 3 […]

 5. Antena 1, un produs al banilor Securitatii comuniste | A șaptea dimensiune says:

  august 13th, 2015 at 18:42

  […] Cat de idiot trebuie sa fii ca sa te lasi manipulat de Antena 3 […]

 6. Latrina 3, aceasta cloaca securisto-bolsevica | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 6th, 2017 at 19:08

  […] Cat de idiot trebuie sa fii ca sa te lasi manipulat de Antena 3 […]

 7. Cocos says:

  martie 5th, 2017 at 0:30

  Când citesc asa ceva nu ma face decât sa fiu mândru, mândru de mine ca am ales sa îmi cresc copii pe alte meleaguri……!

Adauga un comentariu