Indicațiile lui Dan Voiculescu pentru „ziariștii” de la Antena 3 erau aduse în plic

duminică, august 17, 2014 14:01
Posted in category Mass-media

Dan VoiculescuÎnainte de a se da victimă la televizor, minţind cu neruşinare că le iau procurorii baraca şi nu mai au de unde împroşca în oameni nevinovaţi cu acuzaţii fantasmagorice, apărând de fapt un infractor, să spună acest mincinos ordinar Gâdea cum îşi primea el, în fiecare zi, între orele 10.30-11.00, acasă, un plic sigilat.

Pentru că gradul de manipulare de la Antena 3 a atins punctul critic şi riscă să se transforme, cu ajutorul armatei de prostovani de la PSD, care va fi trimisă să protesteze pentru „libertatea presei”, într-o nouă bătaie de joc la adresa României, credem că a sosit momentul să spunem câteva adevăruri despre acest melc pomădat care este Gâdea. Care acum, cu o făţărnicie fără seamăn, se erijează în victimă.

Păi, înainte de a se da victimă la televizor, minţind cu neruşinare că le iau procurorii baraca şi nu mai au de unde împroşca în oameni nevinovaţi cu acuzaţii fantasmagorice apărând de fapt un infractor, să spună acest mincinos ordinar cum îşi primea el, în fiecare zi, între orele 10.30-11.00, acasă, un plic sigilat.

Plicul, adus de fiecare dată de nea Virgil, conţinea indicaţiile de la Dan Voiculescu. Iar nea Virgil, dacă se întâmpla să fie urgenţe peste zi, venea de câte ori era nevoie. Cu plicul sigilat de la dom’ Profesor. Iar indicaţiile erau date mai departe de acest flecuşteţ gelat Gâdea.

Plicul, adus de fiecare dată de nea Virgil, conţinea indicaţiile de la Dan Voiculescu. Iar nea Virgil, dacă se întâmpla să fie urgenţe peste zi, venea de câte ori era nevoie. Cu plicul sigilat de la dom’ Profesor. Iar indicaţiile erau date mai departe de acest flecuşteţ gelat. De ce nu le spune asta oamenilor în faţă dacă tot se erijează în apărătorul dreptăţii. Sau, de fapt, în spatele micilor cazuri sociale umflate cu pompa şi prezentate cu ochi bulbucaţi, s-a creat mereu lait-motiv pentru a-i face martiri pe Adrian Năstase, Nicuşor Constantinescu, Constantin Nicolescu etc.? Culminând cu demenţa de a călca în picioare toate instituţiile statului pentru a-l scoate basma curată pe Dan Voiculescu?

Sau, acum, îi faci jocurile noului tău prieten, Victoraş? Şi îi prosteşti chiar şi pe ăia care, angajaţi mărunţi, se tem pentru ziua lor de mâine? Spune-le adevărul. Despre cum accepţi să fii de fapt, de trei luni de zile, adjunctul lui Adrian Ursu. De ce nu le spui asta, cinstit, colegilor tăi?

Pentru astăzi ajunge. Nu mai intrăm şi în amănuntele legate de banii postului pe care te lauzi că îl conduci. Nu-i aşa că sunteţi vai de mama voastră? Păi nu sunteţi lideri de piaţă, nu sunteţi voi singurii care trăiţi din veniturile pe care le faceţi din rating. Spune-le adevărul colegilor. Că dom’ Profesor vă ţinea cu dinţii la gard. Iar acum bate vântul prin conturi. Nu daţi vina pe judecători şi procurori…

Spune oamenilor adevărul, gelatule! Apoi invită-i în stradă să apere libertatea presei

Spune, măi Gâdea, că din banii făcuţi de Antena3 şi Antena, că tot v-aţi unit acum în cuget şi simţire, s-au dat 200.000 de euro pe merţanul lu’ dom’ Profesor, adică un Mercedes 500. Şi toate cheltuielile erau decontate tot de voi. Până şi mașina de escortă, că, de nu se putea, la rangul lui să nu posede aşa ceva, un Subaru Forester, a fost cumpărată tot de voi.Până şi șoferii și aghiotanții lui Dan Voiculescu erau angajați ai posturilor TV Antena 1, Antena 3 și Euforia TV. Chiar şi nea Virgil… Spune tu, pe bune, cum, din lacrimile stoarse pe post de la bătrâni şi nevoiaşi, cumpăraţi luxul de nabab al lui Voiculescu… Şi, apoi, invită-i în stradă, să apere libertatea presei…

Sursa

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Indicațiile lui Dan Voiculescu pentru „ziariștii” de la Antena 3 erau aduse în plic”

 1. România TV, postul de rahat ce amintește de TVR-ul din perioada dictaturii comuniste says:

  octombrie 31st, 2014 at 19:03

  […] Indicațiile lui Dan Voiculescu pentru “ziariștii” de la Antena 3 erau aduse în plic […]

 2. Cat de idiot trebuie sa fii ca sa te lasi manipulat de Antena 3 | A șaptea dimensiune says:

  martie 7th, 2015 at 14:21

  […] Indicațiile lui Dan Voiculescu pentru „ziariștii” de la Antena 3 erau aduse în plic […]

 3. Muriți, jeguri de la România TV | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 15:32

  […] Indicațiile lui Dan Voiculescu pentru „ziariștii” de la Antena 3 erau aduse în plic […]

 4. Admiratorii rahatului Antena 3 au nevoie de tratament | A șaptea dimensiune says:

  iulie 4th, 2015 at 17:41

  […] Indicațiile lui Dan Voiculescu pentru „ziariștii” de la Antena 3 erau aduse în plic […]

 5. Propagandistii Latrinei 3 locuiesc in vile si au imprumuturi de miliarde la banci | A șaptea dimensiune says:

  iulie 8th, 2015 at 11:52

  […] Indicațiile lui Dan Voiculescu pentru „ziariștii” de la Antena 3 erau aduse în plic […]

 6. Antena 1, un produs al banilor Securitatii comuniste | A șaptea dimensiune says:

  august 13th, 2015 at 18:43

  […] Indicațiile lui Dan Voiculescu pentru „ziariștii” de la Antena 3 erau aduse în plic […]

Adauga un comentariu