Propagandistii Latrinei 3 locuiesc in vile si au imprumuturi de miliarde la banci

miercuri, iulie 8, 2015 11:51
Posted in category Mass-media

Cezar AvramuțăFostul internat la nebuni Cezar Cătălin Avramuță, stegarul Latrinei 3, a împrumutat de la bancă 2,95 milioane lei, adică aproximativ 30 de miliarde de lei vechi

Vă dați seama cine ține predici, seară de seară, ciobanilor, țiganilor, asistaților sociali și altor gură-cască, lipsiți de creier, ce formează telespectatorii Antenei 3. De exemplu, dacă pastorul adventist Gâdea, acest mai rău ca Iuda al speciei jurnaliștilor, mâncător de rahat voiculescian cu polonicul, ar face o glumă și ar propune un miting pentru anularea gravitației sau împotriva sistemului de legi ale fizicii lui Newton, idioții și jegurile care formează esantionul telespectatorilor Antenei 3 ar pune botu’ imediat și ar ajunge rapid la Cotroceni pentru a cere tiranului socoteală în privința gravitației sau legilor lui Newton. E destul ca mâncătorii de rahat Ciuvică (ce meserie are acest individ și din ce trăiește?) sau “educatul” Muircea Badea să asmută turma de jeguri care cred că hoții lui Voiculescu sunt buni, iar ceilalți sunt răi. Dar să revenim la fostul internat la nebuni Cezar Cătălin Avramuță, stegarul Latrinei 3, ce era prezentat, prin 2012, ca reprezentativ pentru bugetarii ce mureau de foame din cauza “tiranului” Băsescu. Era bine dacă tiranul aducea România în situația Greciei de azi (iulie 2015), asta ca să vedem cum ar putea trăi un rahat ca Ciuvică din cei maxim 50 de euro pe săptămână, limită obligatorie prin Grecia (dacă încă nu este va fi cu siguranță). Dacă ăștia de la Antena 3 scapă nepedepsiți pentru dezinformarea și rahatul promovat seară de seară și zi de zi, înseamnă că suntem cei mai mari mămăligari de pe această planetă. Ia fiți atenți cum minte fostul bolnav psihic Cezar Cătălin Avramuță.

“Vila mea (cu care a girat împrumutul la bancă – n.m.) mi-a cumpărat-o un senator, dar nu știu cum îl cheamă” (hăăă, hăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă)

Vedeți la link-ul de mai jos alte detalii. Băi nene, numai în țara asta de rahat poți prosti lumea cu astfel de personaje. Povești de adormit ciobanii și țiganii, fără educație, fără credință, fără morală. Acest individ nu poate justifica banii cu care a cumpărat vila, iar statul român (adică noi, fraierii ce muncim pentru ‘jde mii de parlamentari și funcționari publici) nu putem, prin autoritățile competente, să-i luăm acestui nenorocit bunul furat. Cum să ai drumuri în România din moment ce s-a furat totul, iar jegul de Puie Monta vine cu texte pentru retardați atunci când DNA-ul (singura instituție care mai face ceva în aceasta tară) încearcă să instrumenteze cazurile de furt, jaf și hoție din România. Puie Monta merită un glont în cap nu atât pentru cei peste 11 miliarde de euro împrumutați în 3 ani, nu atât pentru închiderea Oltchim și a altor companii ce funcționau până la venirea la ciolanul puterii a USLamismului criminal, ci mai ales pentru minciunile și reacțiile zilnice ale acestui individ fără educație, fără cultură, făra morală. Un gunoi care spune numai tâmpenii, de la împușcarea lui Constantin Brâncoveanu (?) și până la acciza pe carburanti din care se vor construi autostrăzi. Și din cauza fostului internat la nebuni Cezar Cătălin Avramuță îl avem azi pe acest jeg de Ponta într-o funcție înaltă, idiotul caruia îi întorc spatele toți polticienii din UE, inclusiv “tovarășii” din Grupul Socialiștilor Europeni. (Sursa: https://evz.ro/dator-cu-3-milioane-de-lei-la-banca-stegarul-dac-a-ramas-fara-vila-din-pipera.html)

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Propagandistii Latrinei 3 locuiesc in vile si au imprumuturi de miliarde la banci”

 1. ALLENATORE says:

  iulie 8th, 2015 at 17:05

  Antena 3 e pentru prosti, iar cat timp prostia in Romania este in floare, A3 va fi lider de audienta

 2. Ducu says:

  iulie 12th, 2015 at 16:44

  Ma uit la ,,maimutza aia cu barba” , contestatarul la comanda si cred ca ar trebui sa faca un consult medical pt ca omul are grave probleme cu acoperisul !!!!!

 3. Puie Monta, albanezul minune | A șaptea dimensiune says:

  august 30th, 2015 at 9:17

  […] Propagandistii Latrinei 3 locuiesc in vile si au imprumuturi de miliarde la banci […]

 4. Infractorul Viorel Ponta incalca la greu Constitutia si legile tarii | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 3rd, 2015 at 14:49

  […] Propagandistii Latrinei 3 locuiesc in vile si au imprumuturi de miliarde la banci […]

 5. Inculpatul penal Viorel Ponta sta la masa cu ucigasii si interlopii | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 24th, 2015 at 15:04

  […] Propagandistii Latrinei 3 locuiesc in vile si au imprumuturi de miliarde la banci […]

 6. USL: 77% din optiunile de vot in decembrie 2015 | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 21st, 2015 at 18:54

  […] Propagandistii Latrinei 3 locuiesc in vile si au imprumuturi de miliarde la banci […]

 7. Mircea Diaconu a votat pentru legalizarea casatoriilor homosexualilor si a semnat pentru desfiintarea statelor nationale | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 24th, 2016 at 14:59

  […] Propagandistii Latrinei 3 locuiesc in vile si au imprumuturi de miliarde la banci […]

 8. Latrina 3, aceasta cloaca securisto-bolsevica | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 6th, 2017 at 19:07

  […] Propagandistii Latrinei 3 locuiesc in vile si au imprumuturi de miliarde la banci […]

Adauga un comentariu