Antena 1, un produs al banilor Securităţii comuniste

joi, august 13, 2015 18:41
Posted in category Mass-media

Dan VoiculescuȘtirile Antena 1, în guvernarea Puie Monta, încep cu infractorul analfabet Becali George

Da, stimați telespectatori, Antena 1 are primele trei știri din jurnalele informative cu țigani, cu dezaxati care fac tot felul de lucruri și, obligatoriu, despre infractorul analfabet George Becali. Doar n-o să dea hoțiile familiei Ponta sau jaful practicat de mafia PSD-istă. Mă întreb ce interes public prezintă știrile de rahat prezentate de postul securistului infractor Dan “Felix” Voiculescu. De ce trebuie informată populația ce izmene poartă ciobanul agramat Becali? De ce este agresat telespectatorul cu întâmplări tragice, dar banale, din viața unei familii din nu știu care cătun al patriei? De ce ar trebui să fim interesați de amantele lui Guță_maimuță (nu m-am putut abține)? Cam asta dă Antena 1 în jurnalele de știri. Dacă adăugăm rahaturile de la asa-zisa emisiune TV prezentată de Cacatos și țigănelile din emisiunea Absces Direct, avem imaginea, încă parțială, a țiganizării României practicată de Antena 1, în cantitate și intensitate mai mare decât ProTV-ul.

Antena 1 a apărut cu banii Securității comuniste

În acest loc îi voi lăsa pe ziariștii de la Evenimentul zilei să povestească. O fac suficient de bine. Un singur lucru aș mai adăuga. Securiștii sunt cei care, după 1989, au știut foarte bine cum se fac banii. Ilegal. Îmi amintesc un interviu cu un alt infractor ce a fost mare mogul media, Sorin Ovidiu Vântu, în care acesta, la un moment dat, întrebat fiind ce oameni apropiați are, a răspuns ceva de genul: “Consilierii mei sunt foști ofițeri de Securitate. Ei știu cel mai bine să producă banii de care am nevoie.” Și au fost produși acei bani. Doar că România a fost rasă după 1989. De catre securiști, cei care și-au spus, probabil, în barbă: “Las’ că le dăm noi democrație, de-o să le iasă pe ochi”. Și au și pensii imense. Securiștii. Asta în timp ce Polonia a tăiat pensiile securiștilor. Doar că România nu-i Polonia. Este o țară de mămăligari ce-i linge fundul lui Dan Voiculescu, Nicolae Ceaușescu etc. “Mulțumim, domnu’ profesor Voiculescu, pentru că ne-ați furat banii, dar ne dați Antena 3, nu spuneți nouă, celor fără creier, cine-s mafioții, domnu’ Voiculescu.”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Antena 1, un produs al banilor Securităţii comuniste”

 1. Hotul Paul Lambrino, print inventat de securistii ce stapanesc Romania de dupa 1989 | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 13th, 2015 at 10:28

  […] Antena 1, un produs al banilor Securitatii comuniste […]

 2. Revelion Antena 1: numai curve si tigani | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 2nd, 2016 at 16:22

  […] Antena 1, un produs al banilor Securitatii comuniste […]

 3. De ce (nu) merita tiganii promovati non-stop la Latrinele securistului Dan Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 6th, 2016 at 10:26

  […] Antena 1, un produs al banilor Securitatii comuniste […]

 4. Tiganii, cancerul Romaniei de azi | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 13th, 2016 at 21:30

  […] Antena 1, un produs al banilor Securitatii comuniste […]

Adauga un comentariu