Ce stiri idioate am intalnit in ultima vreme

sâmbătă, decembrie 12, 2015 18:55
Posted in category Mass-media

Romania TVPe lângă niște politicieni de rahat, mai avem și o presă coruptă, aflată în același rahat cu politicienii. În afara câtorva publicații care mai țin cât de cât la deontologia profesională a ziariștilor, marea majoritate a publicațiilor online (pe acestea le citesc, uneori) sunt de râsul curcilor. În România, profesia de ziarist se identifică, în foarte multe cazuri, cu cea de mâncător de rahat, de slugă a celui care-ti dă banii, de lichea ce execuți fără crâcnire ordinele patronului. Haideti să vedem ce știri mi-au atras atenția în ultima perioadă.

 • ISIS tremură de frica mafiei italiene și a cartelului de droguri (cel mai mare) din Mexic (hăă, hăăă, hăăăă)
  Parcă-i și vad pe mafioti lăsând baltă traficul de droguri și traficul de “fetițe” pentru a pleca în Siria să lupte împotriva ISIS, în costume de 5000 de euro. Iar la întoarcere să-i aducă “Nasului” niște nisip în loc de zecile de mii de dolari sau euro, cât scot mafiotii într-o singură noapte în marile orașe din Europa și America.
 • Turnătorul la Securitate Cornel Ivanciuc, ziarist de rahat, adică PSD-ist de-a lui Vântu la “Catavencii”, ne explica la (i)Realitatea TV cum stă treaba cu ungurii din Harghita și Covasna (hăăă, hăăă, hăăă)
  N-am să accept niciodată să primesc explicații despre patriotism de la securiștii criminali, fie ei turnători sau ofițeri. Cum poate un securist împuțit, care-i vâna pe români înainte de 1989, confundând România cu o gașcă de bolșevici finanțați și susținuți de Moscova, să aibă nesimțirea să spună că-și iubește țara? Țara, în opinia mea, înseamnă locuitorii acestui pământ, cei care dau viață ținuturilor locuite de români. Iar dacă tu, securist ordinar, ai făcut rău unui singur român nu ai dreptul moral să-mi explici cum stă treaba cu iubirea de țară. Cornel Ivanciuc a turnat la Securitate pentru bani (cum singur a mărturisit), fiind dat afară de la “Academia Cațavencu” tocmai din cauza faptului că s-a dovedit a fi unul din foștii turnători la Securitatea comunistă. Mai mult, patrihoțul Ivanciuc, care iubește Ardealul, dar urăște Basarabia, declara: Nu am calatorit niciodata in Moldova si nici nu am de gand sa ma deplasez curand inspre un asemenea desert. In topul tarilor pe care n-as vrea sa le vizitez, Moldova ocupa prima pozitie. Laos, Etiopia, Bolivia, Ghana sau Bhutan ma intereseaza de o mie de ori mai mult. Ei bine, pe această jigodie bolșevică, cu fața desfigurată de alcool, și-a găsit Rares Bogdan s-o invite în emisiunea lui de 5 bani pentru a ne explica de ce ungurii sunt teroriști și altele asemenea.
 • Postul de căcat Romania TV încearcă să acrediteze ideea conform căreia schimbarea inculpatului penal Viorel Ponta ar fi fost ceva aranjat, o făcătură pregătita din vreme
  Pentru asa-zișii ziariști ai postului Guiță_TV, nu contează că au murit atâția tineri (60 de suflete nevinovate), uciși de coruptia la care a contribuit din plin viitorul pușcăriaș (sper) Puie Monta, nu contează că mulți dintre ei au murit din cauza condițiilor mai rele ca-n Africa din spitalele românești, păstorite de cel care este lins în cur seară de seară în cocina ordinară numită pompos Romania TV. Cu invitați dubioși, foști pușcăriași (Victor Babiuc, de exemplu) sau politicieni anchetați pentru corupție, Romania TV face irespirabilă această societate, dominată de mafioți, care-ți invadează casa prin intermediul acestei latrine ordinare, după ce te-au furat în ultimul hal. Postul România TV, ca și Antena 3, a făcut și face un mare rău acestei firave democrații românești, aducând în prim plan gunoaiele societății.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Ce stiri idioate am intalnit in ultima vreme”

 1. Decalogul manipularii practicata de fostii securisti si comunisti | A șaptea dimensiune says:

  martie 26th, 2016 at 11:46

  […] Ce stiri idioate am intalnit in ultima vreme […]

Adauga un comentariu