Mircea Diaconu a votat pentru legalizarea casatoriilor homosexualilor si a semnat pentru desfiintarea statelor nationale

duminică, ianuarie 24, 2016 14:55
Posted in category Mass-media

Mircea DiaconuMâncătorul de rahat voiculescian Mircea Diaconu, “revoluționarul” din gașca lui Ilici Iliescu, a votat în legislativul UE în favoarea legalizării căsătoriilor între persoane de același sex

Să mai spună cineva că Latrina 3 nu face „bine” României. După ce Latrina 1 țiganizează la greu această țară, Antena 3 aduce în prim-plan tot soiul de scursuri umane ce vor funcții publice cât mai bine plătite. Prin ce s-a remarcat Mircea Diaconu după 1989, în afară de mâncat rahat cu polonicul la Antena 3? Nu am auzit de vreo inițiativa a acestui actoraș roșu, de salvare a patrimoniului național, de exemplu. O inițiativă aplicabilă, adică, nu bla-bla-uri. Sau poate trebuie să-i dăm functii pentru rolurile tovărășești din perioada dictaturii comuniste, acolo unde tovarășul Mircea Diaconu ne îndemna să construim societatea socialistă multilateral înapoiată. Sau, poate, merită trimis în Parlamentul European pentru contribuția la Furtul Revoluției din 1989 de către gasca de KGB-iști din jurul lui Ion Iliescu?

Diaconu Mircea, cu limba în fundul lui Dan „Felix” Voiculescu, a semnat, în Parlamentul European, pentru desființarea statelor naționale

Iată ce scrie pe această temă regizorul și publicistul Iulian Capsali.

“Pentru mocofanii care l-au trimis pe Diaconu în PE ca fiind o soluție „antisistem”

Soluțiile naționale sunt soluții ale trecutului. Scopul nostru este o Europă federală post-națională, o Europă a cetățenilor. Acesta este visul părinților fondatori atât de greu de înfăptuit. A fost proiectul lui Altiero Spinelli. Această Europă o vrem. Pentru această Europă ne luptăm. Pentru că aceasta este Europa viitorului.”
(manifest al grupului Spinelli din PE)
Semnat de parlamentarii români Mircea Diaconu, Renate Weber și Marinescu Marian Jean.
Spinelli a fost un comunist italian care a conceput, ca „părinte fondator” al UE, direcția federalistă și a pus la punct manifestul Ventotene semnat de comuniști și stânga italiană pe insula care i-a dat numele, devenit ulterior program al Mișcării Federaliste Europa, fondată de Altiero Spinelli în 1943.”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Mircea Diaconu a votat pentru legalizarea casatoriilor homosexualilor si a semnat pentru desfiintarea statelor nationale”

 1. Tolontan, pupincuristul lui Voiculescu – Puscarie | A șaptea dimensiune says:

  februarie 17th, 2016 at 20:02

  […] Mircea Diaconu a votat pentru legalizarea casatoriilor homosexualilor si a semnat pentru desfiintare… […]

 2. Banii din datoriile altor tari catre Romania au ajuns la Dan Voiculescu | A șaptea dimensiune says:

  iunie 9th, 2016 at 16:37

  […] Mircea Diaconu a votat pentru legalizarea casatoriilor homosexualilor si a semnat pentru desfiintare… […]

 3. Cum au fost asasinati martorii Evenimentelor din 1989 de catre regimul KGB-istului Ion Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 5th, 2016 at 18:20

  […] Mircea Diaconu a votat pentru legalizarea casatoriilor homosexualilor si a semnat pentru desfiintare… […]

 4. bebyi says:

  iulie 26th, 2017 at 12:44

  Actorul pulii ,psd-ist lingau de buci,sigur si el ,ca si bombonel-poponel sau ca toti psd-istii spurcati si el este un poponar infect

Adauga un comentariu