Ceauşescu nu fi trist, PCR-ul (Pile Cunoştinţe Relaţii) merge înainte, prin partidul PSD-ist

duminică, mai 12, 2024 8:30

Dictatorul criminal Nicolae CeauşescuÎn acest episod-pilot, vom vedea cum Timişoara, simbolul Revoluţiei Române din 1989, o fost transformat de PSD, în perioada 2001-2004, atunci când au apărut baronii locali, iar România era guvernată pe model putinist de viitorul puşcăriaş Adrian Năstase, ei bine, oraşul-martir din 1989 a simţit ce înseamnă PCR (Pile Cunoştinţe Relaţii) în varianta PSD (Pauperizare Sărăcie Dezastru; asta a însemnat pentru România acest grup infracţional cu acronimul PSD).

Fata lui Florea, la „Florea din grădiniţă”

Adam Florea, inspectorul general şcolar al Inspectoratului Şcolar al Judeţului Timiş, are o fată (avea în 2004 – n.m.). Fata domnului inspector, Raluca Adriana Florea, este (era în 2004 – n.m.) preparator la Universitatea de Vest, dar îşi petrece mai mult timp la grădiniţă. Şi nu pentru că ar avea examene restante la şcoala prunciei, ci pentru că acolo locuieşte.

Grădiniţa în care locuieşte Raluca Adriana Florea se află, pentru curioşi şi pentru părinţii cu copii în braţe, pe strada Ţebea, la numărul 12. De fapt, acolo este un imobil în care se aflau până nu demult o grădiniţă şi o locuinţă de serviciu. Când persoana care stătea în locuinţa de serviciu a decedat, Inspectoratul Şcolar al domnului Florea , proprietarul şpaţiului, ce credeţi că a făcut? L-a dat fiicei domnului Florea, nu?

Ei bine, nu, prea îi bănuiţi pe oameni de nepotisme, bolnavi de scenarită ce sunteţi. Iată ce a făcut: a anunţat primăria că nu mai are nevoie de spaţiu, deşi angajaţii Inspectoratului nu stau nici ei prea bine la situaţia locativă, şi l-a cedat Universităţii de Vest. Abia acum a venit momentul ca fata domnului Florea să primească locuinţa de serviciu de care vorbim, şi aţi face bine să vă bucuraţi împreună cu noi că oamenii măcar au ţinut la aparenţe. E ca şi cum Traian Băsescu ar dona casa de la Foişor judeţului Constanţa şi apoi i-ar da-o lui Bodo (pe atunci generele fostului preşedinte al României, Traian Băsescu – n.m.).

Aflăm că, între timp, fiica domnului Florea a şi cumpărat locuinţa, ba a şi concesionat terenul şi urmează să-şi ridice o vilă. Nu va putea s-o facă fără aprobarea grădiniţei din vecini, adică a Inspectoratului Şcolar. Şi-i sugerăm (sugestia era din 2004 – n.m.) domnului Florea să-i dea fetei aprobarea direct, fără alte artificii, că deja ne-am prins de figură şi n-are niciun sens să mai dăm alţi bani pe telefoane (în 2004, în România, nu prea existau telefoane mobile – n.m.) pentru a verifica această ştire totuşi măruntă.

Domnule Florea, avem nevoie de banii ăştia pentru a-i prinde pe hoţii ăia mari, vă rugăm să fiţi mai transparent şi să nu ne mai încărcaţi costurile inutil, mulţumim. („Academia Caţavencu”, nr. 688/2005)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu