Cel mai mare dusman al fostului Presedinte Traian Basescu este parlamentarul Basescu

miercuri, mai 10, 2017 17:40
Posted in category Istorie

Traian BasescuToată stima pentru fostul Preşedinte al României Traian Băsescu, nicio apreciere pentru parlamentarul Băsescu

A fost odată ca niciodată o ţară numită România, în care ţiganii au devenit “romi”, prin “grija” (semi)ţiganului Ilici “KGB” Iliescu. În această ţară bogată şi frumoasă, cu păduri, petrol, pământ arabil de cea mai bună calitate etc. ajunge la conducere o gaşcă de mafioţi fondată de un fost student la Moscova, acolo unde a fost racolat de KGB, fiul unei ţigănci bulgăroaice şi al unui activist bolşevic, cominternist, participant activ la rusificarea României şi dezmembrarea României de către ruşi prin tratatul Molotov-Ribbentrop (este vorba, evident, despre tatăl lui Ion Iliescu). După 7 ani de stagnare şi jaf (1989 – 1996), gruparea mafiotă din jurul KGB-istului Iliescu pierde alegerile parlamentare din 1996, desi o parte din mafioţi erau de părere, atunci, c-ar trebui scoase tancurile în stradă pentru a-l împiedica pe Emil Constantinescu, următorul preşedinte ales al României, să-şi preia funcţia. Împroşcat 4 ani cu noroi la figurat şi cu cerneală la propriu, un intelectual nepregătit să lupte cu mafia securisto-bolşevică ce controla deja România, scuipat zilnic de pupincuristul Elenei Ceauşescu, paranoicul Vadim Tudor (sper că este în cazanul cu smoală), Emil Constantinescu se trezeşte cu o societate ostilă, cu mineriade, cu PNŢCD penetrat de securişti, cu PNL dispus să facă pactul, cum s-a şi întâmplat mai târziu, cu mafia PSD-istă. În aceste condiţii, anii 1996 – 2000 reprezintă un eşec major al guvernării forţelor democrate din România, ceea ce conduce la umilinţa supremă pentru o ţară ce dorea să scape de comunism şi să intre în UE: în anul 2000, intră în turul doi al alegerilor prezidenţiale KGB-istul antrenat de Moscova Ion Iliescu şi pupincuristul Elenei Ceauşescu Vadim Tudor.

În perioada 2000 -2004, tandemul de mafioţi Iliescu – Năstase fac din România o ţară semidictatorială, ziariştii ostili puterii fiind bătuţi cu bestialitate, cumpăraţi, şantajaţi, şicanaţi etc. Nimeni nu îndrăznea să critice politica mafiotului Adrian Năstase, cel care ulterior va ajunge al puşcărie pentru furt din bani publici. În 2004, atunci când puţini mai credeau, se întâmplă minunea: mafiotul Năstase pierde alegerile şi ajunge la Cotroceni Comandantul Băsescu, militar trecut prin multe încercări, omul care avea să schimbe faţa României. Cu toate că a avut mereu împotriva sa un Parlament ostil, televiziuni care l-au linşat în fiecare seară, Traian Băsescu a înfiinţat DNA-ul, a condamnat regimul comunist în Parlament, în huiduielile mafiei securisto-bolşevice. A adus-o la Ministerul Justiţiei pe Monica Macovei, cea care a pus bazele DNA, singurul ministru din România pentru care a ieşit lumea în stradă atunci când jigodia Tăriceanu – 5 neveste a îndepărtat-o din guvern la cererea mafiei PSD-iste. În mandatele lui Traian Băsescu, România a devenit membră a Uniunii Europene, venitul mediu al unui angajat român s-a dublat, România a obţinut la Haga dreptul de exploatare a petrolului şi gazelor naturale din platoul continental al Mării Negre, în Basarabia, pământ românesc, a început o adevărată mişcare de renaştere naţională şi prin contribuţia substanţială a preşedintelui Băsescu etc. A avut şi are cea mai corectă şi românească atitudine în legătură cu Basarabia şi cu acceptarea imigranţilor musulmani în România. Toate aceste merite nimeni nu i le poate lua. Mulţumim pentru toate acestea Preşedintelui Băsescu, cel mai bun preşedinte al României din toate timpurile (Ceauşescu, jeguri nostalgice după regimul criminal comunist, nu poate fi numit preşedinte ales al României, deoarece Ceaşcă nu a fost ales, ci s-a autoproclamat preşedinte, desi în realitate a fost un dictator sinistru, nu un preşedinte de ţară în accepţiunea moderna a termenului).

Şi după toate acestea ajungem la parlamentarul Băsescu, votat de cei care vedeau în el un cavaler al luptei împotriva mafiei PSD-iste. Când colo, ce să vezi: parlamentarul Băsescu este aliatul PSD, atacă DNA-ul, îi ia apărarea infractorului Sebastian Ghiţă, are aceleaşi texte ca şi mafiotul Dragnea etc. O fi de la alcool, o fi de la şantajul Elenei Udrea, o fi de la bătrâneţe, cine ştie. Un lucru este cert: parlamentarul Băsescu (votat şi de mine; am votat PMP în decembrie 2016) este cel mai mare duşman al Preşedintelui Băsescu. Nu merita, domnule Băsescu, să-i faceţi pe un Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, Horia Roman Patapievici etc. să regrete că au avut încredere în dumneavoastră. Iar alături de ei nişte milioane de români. Credeam că aveţi stofă de erou, nu de plângăcios în studiourile Retard TV (Romania TV). Prin tot ce faceţi azi, confirmaţi ceea ce 10 ani au afirmat Gâdea şi compania de la Latrina 3. Păcat, păcat, de sângele vărsat în decembrie 1989 şi de lupta împotriva mafiei PSD-iste de după 1989.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Cel mai mare dusman al fostului Presedinte Traian Basescu este parlamentarul Basescu”

  1. patrocle54 says:

    mai 11th, 2017 at 8:22

    Credeam ca sunt singurul defect in convingeri . Uite ca nu sunt .

Adauga un comentariu