Cele 7 minuni ale lumii

duminică, ianuarie 27, 2019 12:34
Posted in category Educatie, IT

Machu PicchuÎn timp ce unii românaşi votează mafioţi şi corupţi, adică PSD = ciuma roşie, în timp ce alţi românaşi se pişă pe el de vot, la îndemnul Mafiei TV (Antena 3 şi RTV), un suedez s-a săturat să se tot minuneze de aceleaşi “Şapte minuni ale lumii”, vechi de 2000 de ani şi pe care le-a învăţat pe de rost din manualul de istorie. Aşa că, în spetembrie 1999, a pus mâna şi a înfiinţat un site intitulat NEW 7 WONDERS.

La iniţiativa tipului au pus botul şi cei de la UNESCO. A fost alcătuită o listă cu 529 de locuri de pe tot globul din care s-au selectat apoi 17 potenţiale “minuni noi”. Apoi a urmat procesul de votare pentru a alege fix şapte minuni ale lumii, altele decât cele din urmă cu 2000 de ani. Evident, votul a fost electronic, aşa cum nu se întâmplă în cazul votului românilor din Diaspora, cărora ciumaţii roşii din Parlament le-au refuzat legea prin care românii plecaţi la muncă afară ar fi putut vota fără a fi nevoiţi să stea ore întregi la coadă, în frig şi ploaie.

Ca urmare a votului publicului s-au selectat cele 7 minuni noi ale lumii. Între timp, lucrurile s-au mai diversificat şi au apărut categoriile, adică puteţi vedea, la legătura de mai sus, 7 minuni şi pe categorii (de exemplu, cele şapte minuni ale naturii sau cele şapte simboluri ale păcii).

Acest exemplu dovedeşte de ce Suedia e o ţară respectată şi respectabilă, în care se închid puşcării din lipsă de “clienţi”, în care toate plăţile se fac cu cardul şi în care civilizaţia este la ea acasă, iar Românica este o ţară ţiganizată, plină de cocalari şi piţipoance ce aruncă gunoaiele pe oriunde, dar mai ales plină de politicieni mafioţi, care modifică legile justiţiei pentru a scăpa de puşcărie şi a rămâne cu banii furaţi.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu