Cum a ucis infractorul PSD-ist Nastase Adrian memoria maresalului Ion Antonescu

duminică, iulie 26, 2015 11:30

PSD = Grup infractional organizatAutorul uciderii simbolice a Mareșalului Antonescu este infractorul Adrian Năstase, Tătucul lui Ponta Naumovici. Năstase a emis un act neconstituţional, un abuz sfidător împotriva legii – O.U.G. 31/2002 – ulterior busturile Mareşalului fiind demontate şi distruse. De asemenea au fost redenumite toate străzile din România care purtau numele Mareșalului.

Culmea, OUG-ul era realizat cică la insistențe evreiești, însă tocmai Mareșalul a fost cel care i-a salvat pe evreii români de nemți, după cum rezultă chiar din arhivele americane.
Rușii s-au folosit de anumiți evrei, din Rețeaua kominternistă pentru a macula memoria Mareșalului. Dovada că Moscova este în spatele manevrelor legate de numele Mareșalului este poziția isterică a rușilor cu privire la Antonescu.

Spre readucerea aminte a gestului ticălos al infractorului Adrian Năstase, recrutorul șchiopului Viorel Ponta, cel cu piciorul în ghips la momentul oportun, ca Stănculescu cândva…
…un articol din Curentul din anul 2002, marca debutul distrugerii memoriei publice a Mareșalului, la indicația lui Adrian Năstase, servitorul KGB.

Mareșalul a fost ucis de gloanțele rusești, memoria sa împinsă sub beton de kominterniști și de cârpe kaghebiste însă iată, pe pereți, încă apare numele său. Oricât beton ar turna acești nenorociți din stirpea lui Brucan – Ilici Iliescu – Năstase, peste eroii noștri, numele lor tot va trece prin beton, la vedere.

Ultimul maresal, ultimul erou (fragment), autor George Roncea.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Cum a ucis infractorul PSD-ist Nastase Adrian memoria maresalului Ion Antonescu”

 1. cosmaploiesteanu says:

  noiembrie 25th, 2015 at 12:25

  Avokktul Popoului si atat!!

 2. Spagile concernului EADS au ajuns si la Adrian Nastase | A șaptea dimensiune says:

  februarie 11th, 2016 at 14:24

  […] Cum a ucis infractorul PSD-ist Nastase Adrian memoria maresalului Ion Antonescu […]

 3. Dupa mega-tunul „Vanzarea Petrom”, Nastase si clica sunt liberi si bogati | A șaptea dimensiune says:

  mai 19th, 2016 at 17:54

  […] Cum a ucis infractorul PSD-ist Nastase Adrian memoria maresalului Ion Antonescu […]

 4. iv says:

  februarie 25th, 2017 at 23:56

  Maresalu le-o dat pamant bun tiganilor, in Transnistria. Da nu la tati. Si astia se razbuna!

 5. Hitul USLamist al ultimilor ani: Cum a “distrus” PDL-ul Romania in doar doi ani de guvernare | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 31st, 2018 at 20:25

  […] Cum a ucis infractorul PSD-ist Nastase Adrian memoria maresalului Ion Antonescu […]

Adauga un comentariu