Ion Iliescu, cine-a tras in noi dupa 22?

sâmbătă, decembrie 24, 2016 10:42
Posted in category Iliescu KGB

Ion IliescuSusținătorii KGB-istului criminal Ion Iliescu se identifică, aproape la milimetru, cu votanții mafiei PSD-iste

De ce Ion Iliescu nu a fost judecat și condamnat până acum? Un posibil răspuns ar fi acela că s-a bucurat, și încă se bucură, de suștinerea unor gunoaie umane, precum: asistați sociali fără moralitate, fără credință, fără creier, fără lege, fără cultul muncii, țigani infractori, paraziți care trăiesc fără să muncească, din furturi și alte ilegalități, plus tot soiul de pomeni, pensionari idioți, care-și vând țara la tarabă, pentru 5 lei în plus la pensie, foști securiști criminali, foști torționari ai dictaturii comuniste, foști nomenclaturiști bolșevici, toți aceștia cu pensii imense, în timp ce un medic sau un profesor, din România acestor jeguri amintite mai sus, au salarii de mizerie (400 de euro, uneori și mai puțin), foști milițieni care au luat șpăgi toată viața și pentru care viața copiilor uciși în Decembrie 1989 nu valorează nimic, actuali polițiști, care stau mai mult prin birouri, în timp ce pe șoselele României este un adevărat carnagiu (doar n-or fi fraieri să se apuce să-i prindă pe infractorii șoselelor care ucid zilnic în România), unii actuali învățători și profesori, incapabili să facă altceva, pomanagii de profesie, pentru care viața studenților măcelăriți de minerii aduși de Ilici Iliescu nu înseamnă nimic, așa cum nu înseamnă nimic această țară, pe care au devastat-o în mod indirect, prin votul acordat mafioților vrem de 27 de ani, actuali funcționari ai primăriilor și altor organisme de stat, unde se “stă”, doar asta înseamnă lucrul la stat, funcționari tot mai numeroși, care să-și povestească unii altora aventurile erotice de ultimă oră ale celor apropiați, doar bârfa funcționarilor publici este trecută în fișa postului.

Sunt moderator al unui grup pe Facebook și mi-a rămas în memorie o postare de ieri, 23 decembrie 2016, pe care o redau mai jos. Este încă o dovadă, dintre miile cunoscute, a crimelor comise de KGB-istul criminal ce ne-a îngropat viitorul, Ion Iliescu.

23 decembrie 1989 – asasinarea Polixeniei

Era dimineata si in centrul Bucuresti-ului se tragea cu gloante adevarate. Dictatorul fugise, dar la televizor se aratau “teroristii care trasesera in populatie”. Polixenia era singura acasa. Sotul ei, scapat ca prin minune in ’42 din batalia de la cotul Donului plecase pe Calea Victoriei si la Universitate sa ajute Revolutia. Vazuse cu ochii lui cum in canalul de pe strada Franklin, apa era rosie de sange si stia ce inseamna asta. Nici eu nu eram acolo, ci la aeroport unde lucram si unde scapasem ca prin miracol cu 10 minute inainte ca o masina de tura care transporta 8 salariati la serviciu sa fie facuta zob de tirul gloantelor in masacrul de la Otopeni.

Inca de dimineata, am avut o presimtire sumbra, asa ca am sunat-o pe Polixenia la 8.30 sa plece de acasa la rude, in alta zona a Bucurestiului. N-a vrut, fiindca nu credea ca la adapostul casei i s-ar putea intampla ceva. Asa ca, in acea dimineata fatidica, isi urma programul zilnic care incepea cu o cafea buna, la ibric, pe care o savura o zi intreaga. A fost ultima data cand am mai vorbit cu ea. Telefonul a sunat ca intr-o casa pustie timp de vreo 3 ore, apoi am aflat…..

Casa fusese distrusa de gloante, mobila si geamurile erau sparte si nimic nu mai arata ca inainte. Polixenia era pe jos in bucatarie, cu lingurita cu care amestecase in cafea, inca in mana. Avea o bucata din craniu lipsa si creierii imprastiati peste tot. Mi-au trebuit multi ani ca sa pot vorbi despre asta. Si despre ingrozitorul drum catre morga, carata in patura de 4 prieteni. Si despre imaginea de cosmar de pe scarile de la morga Vitan, unde capetele unor soldati tineri se loveau cu zgomot de trepte, tarate de picioare de diversi indivizi. Nu ai cum sa uiti toate astea. Te rogi doar la Doamne Doamne sa nu iti pierzi mintile….

Anii au trecut. In ianuarie 1990, niste procurori militari au venit sa intocmeasca dosarul. Au constatat cum casa era facuta zob si numarul de gloante cu cap vidia, pe care le adunasem din ea – 980 (nouasuteoptzeci de gloante). Apoi au disparut. Odata cu dosarul si cu declaratiile tuturor martorilor si vecinilor aflati in casa. L-am gasit prin bunavointa lui Dan Voinea, la care m-am dus in 2007, dupa ce il cautasem in arhive timp de 17ani. Intre timp, criminalul care a dat ordinul de tragere (Ion Iliescu), a fost de 2 ori presedintele tarii si l-a inaintat la gradul de general pe cel ce a condus soldatii care au tras de la poarta Ateneului Roman.

Viata a mers inainte. Numai asasinarea Polixeniei a ramas necunoscuta. N-a meritat nici macar o diploma sau macar o pomenire pe placutele din jurul cartofului tras in teapa din Piata Revolutiei, ca nepotii ei sa stie ca bunica lor a murit cum a murit. Pe aleea din stanga bisericii Cimitirului Eroilor, Polixenia doarme de 27 de ani, fara ca asasinul ei sa pateasca ceva. Intre timp, revolutionarii de parada, au certificate si privilegii, fiindca pentru ei Revolutia a fost un soi de business.

Polixenia era o femeie verticala, care isi iubea familia si mai presus de orice, iubea viata. Ar fi putut trai si astazi, sa se bucure de nepotii ei. Pentru ea scriu si fac ceea ce fac…ca moartea ei sa nu fi fost inutila.

Fiindca Polixenia a fost mama mea….

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Ion Iliescu, cine-a tras in noi dupa 22?”

 1. Iunie 1990: justitia KGB-istului Iliescu a bagat in puscarie, pentru 23 de ani, un om nevinovat | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2016 at 14:53

  […] Ion Iliescu, cine-a tras in noi dupa 22? […]

 2. Cum facea Mafia legea in Romania guvernata de partidul KGB-istului Ion Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 27th, 2016 at 12:07

  […] Ion Iliescu, cine-a tras in noi dupa 22? […]

 3. Cum colcaia PSD-ul de agenti KGB in anii 1990 | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 29th, 2016 at 12:41

  […] Ion Iliescu, cine-a tras in noi dupa 22? […]

Adauga un comentariu