Cum au distrus neocomuniștii România

marți, iunie 11, 2013 20:23

PSD, ciuma rosieUrmează un material scris de Mihai Giurgea (titlul postării îmi aparține). Pentru cei care vor o țară prosperă, în care cei ce muncesc să aibă, iar cei care fură să fie pedepsiți, aderați la Mișcarea creată de Mihai Giurgea și echipa sa. Dacă înjurați doar pe net, nu faceți altceva decât să ‘fierbeți în suc propriu’, vorba KGB-istului ce ne-a furat viitorul, Ion Iliescu, fie-i numele și neamul blestemat. Ca orice țigan și bolșevic, Ilici Iliescu a pus temelia unei societăți în care prosteala, nemunca, înșelătoria, frauda, ilegalitațile sunt omniprezente și metode sigure de îmbogățire. Fiți alături de echipa lui Mihai Giurgea pentru o Românie dreaptă, în care eroi să fie cei ce muncesc, nu tiganii prezentați de Antenele securistului Felix Voiculescu, la orice oră din zi și din noapte.

Cum distrugi o tara ca România?

 1. Bagă-le în cap idioţilor că oricare dintre ei GARANTAT va da lovitura – va rupe fâşu’ pe Forex sau va face vreun rahat de blog cu trăirile lui, iar din publicitate or să-i curgă bani căcălău. Aşa ajunge băiat dăştept, care stă acasă cu cracii în sus şi râde de fraierii care muncesc în timp ce el îi face din tastatură. E imposibil să nu reuşească!
 2. Desfiinţează şcolile profesionale – ce dracu’, doar n-avem nevoie de pălmaşi, de tehnicieni, instalatori, strungari, zidari, ingineri etc., noi facem numai ‘telectualii păcii, cu zece diplome şi campioni la stat pe Feisbuc.
 3. Românul fără diplomă intră în pământ de ruşine, aşa că protejează fabricile de cartoane colorate. Scoate pe bandă rulantă absolvenţi de Drept, Jurnalism, ASE, Studii Europene, Asistenţă Socială şi alte minuni pe care să le ţii apoi în şomaj, nu cumva să se ducă să vândă în piaţă, că “ei are studii superioare”. Dacă, din greşeală, vreun examen se dă pe bune, pune imediat la zid ministrul Educaţiei, e un criminal care ne distruge tineretul şi-i aruncă pe bieţii copii în braţele etnobotanicelor.
 4. Lasă “poporul” să-şi dezlănţuie furia “îndreptăţită” pe toate resturile comunismului (nu şi pe comunişti, fireşte), să facă praf instalaţiile de irigaţii, să fure tot ce se poate şi să distrugă ce nu poate căra. Dacă, din întâmplare, s-a nimerit ca vechiul regim să lase în urma sa ceva ce ar putea fi folosit, vinde-l cât mai repede.
 5. Nu uita să faci praf agricultura. În loc să investeşti în infrastructură şi să-i ajuţi pe ţărani la început, cât să pornească, apoi să-i laşi să se ajute singuri, ţine-i în subvenţii, că doar munca la câmp e grea, iar statul în birt frumos. După aia taie-le brusc subvenţiile când nu mai au bani şi zi-le să vândă pământul la străini, pe sume de tot rahatul. Dacă nu vor să-l vândă, arde-le un impozit.
 6. Dacă vine vreun străin cu o idee bună, urlă-i în faţă că noi nu ne vindem ţara şi să meargă la el acasă să dea ordine. Dacă vine cu o idee cretină, îmbrăţişeaz-o şi ridică din umeri că n-ai ce-i face, el ştie mai bine, doar e străin.
 7. Dacă se trezeşte vreo firmă să facă o investiţie serioasă şi locuri de muncă, dă-i la şuturi în gură până fuge văzând cu ochii. Primeşte-i cu braţele deschise pe ăia care pe un miliard şi jumătate de euro îţi vând 52 de km de autostradă/drum comunal sau pe ăia care vor să facă o frumuseţe de lac de cianuri cum n-a mai văzut lumea.

D-aia Mișcarea Antitaxe va introduce pedeapsa cu moartea!

Un prieten, pe care îl cunosc de 20 de ani (actual om de afaceri, dar fost lider comunist, fost ministru si bun prieten la rândul lui cu Adrian Năstase) m-a întrebat: tu ești un tip foarte rezonabil si civilizat…cum de ai pornit o mișcare așa de violenta? Sunt de acord cu tot ce zici, mai ales cu scăderea CAS-urilor si taxelor, ca nu se mai poate…dar chiar e nevoie de violenta?

Pai si tu ești un tip rezonabil si civilizat, ii zic: mă lași sa-ti bag mana -n buzunar, sa-ti iau portofelul? Sigur ca nu, zice el. Si daca vin in clipa asta peste tine si ti-l iau cu forța, ce faci? …Chem politia! Zau? Si daca politia e de partea mea si te tine cu mâinile la spate, pana te buzunăresc eu? Amicul meu se face roșu la fata si-mi zice printre dinți: pai va rup gatul la toți! Poate nu acum, dar găsesc eu un moment potrivit si nu scăpați!

AHA!

Amicul tace. După aia îmi zice: dar pe mine m-ai omori? Mă uit mirat la el: aici e vorba de afaceri, nu de sentimente. Ce treaba are asta cu prietenia, cu mila si cu civilizația? Statul îmi fura banii (si pe ai mei, si pe ai lui Ion, si pe ai lui Gheorghe). Iar eu o sa fac absolut tot ce e necesar ca sa elimin pierderile. N-am făcut așa toata viața? Nu așa se menține “civilizația”?

Iar după ce fac ce trebuie făcut, mă spăl pe mâini de sânge, cu conștiința datoriei împlinite (ca mi-am salvat tara). Si mă duc la opera sa ascult Schubert.

Ca da, raman un om civilizat.

Iata si un raspuns la acuzatiile de nazism ale unor ‘tovarasi’, postat la comentarii:

Da, stiu: si Angela Merkel e nazista, si David Cameron, si Margaret Thatcher. Oricine nu vrea sa va dea pomana.

Ascunzi ca nazistii erau national-socialisti si urau capitalismul (Hitler a scris ca e o “inventie jidaneasca”). Numele complet al partidului nazist era: Partidul National Socialist al Muncitorilor din Germania.

Cine este azi si nationalist si socialist si uraste capitalismul? Cine mananca cacat cu clasa muncitoare? PSD-ul si comunistii. Adica chiar voi!

Deci e limpede ca voi sunteti singurii nazisti adevarati din Romania. Noi suntem oameni de treaba, care ne vedeam de afacerile noastre, pana cand am fost siliti sa ne aparam buzunarul. Stiu ca pentru astia ca voi, sa-ti aperi proprietatea e o chestie foarte nazista. De neiertat: cum, indrazneste sa nu ne dea bani gratis? Indrazneste sa spuna ca banii munciti de el sunt ai lui?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Cum au distrus neocomuniștii România”

 1. Iunie 1990: Ion Iliescu a supervizat Planul Strict Secret al Mineriadei | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 10th, 2016 at 14:55

  […] Cum au distrus neocomuniștii România […]

 2. În România, mafioții numesc inspectorii financiari | A șaptea dimensiune says:

  martie 25th, 2016 at 21:17

  […] Cum au distrus neocomuniștii România […]

 3. Distrugerea unei perle a economiei romanesti de catre guvernarea Adrian Năstase – Ilici KGB Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  martie 27th, 2016 at 10:58

  […] Cum au distrus neocomuniștii România […]

Adauga un comentariu