Cum îi lingea tălpile Stelian Tănase mafiotului Sorin Ovidiu Vântu

duminică, mai 8, 2016 9:40
Posted in category Mass-media

Stelian TanaseB1 TV a devenit o cloacă de penali

Pentru cine nu știe, B1 TV este o afacere a fraților Păunescu, cei despre care se bănuiește că au dat ceva tunuri financiare într-o perioadă în care DNA-ul era doar în stadiul de proiect, în mintea Monicăi Macovei și a lui Traian Băsescu. Deși într-o perioadă era ceva mai curățel, de prin 2015, B1 TV a devenit o mocirlă în care apar penali de tot felul, de la Vanghelie la Firea. Nu puteau să lipsească din acest peisaj doi asa-zis jurnaliști, Cornel Nistorescu și Stelian Tănase.

Cornel Nistorescu, dacă nu știați, a ucis un motociclist nevinovat, în urmă cu niște ani, atunci când a întors mașina proprie, în valoare de ‘jde mii de euro, pe un loc interzis și rezultatul a fost moartea unui tânăr motociclist nevinovat (circula regulamentar). Se înțelege că javra de Nistorescu nu a făcut o zi de pușcărie, așa cum nu a făcut o zi de pușcărie soția lui Adrian Păunescu, cea care a ucis într-un accident rutier nu mai puțin de 4 persoane, intrând pe contrasens.

Și ajungem la Stelian Tănase. Această slugă a mafiotului Sorin Ovidiu Vântu, dintr-o anumită perioadă, a reapărut la tembelizor cu aceleași truisme de doi bani, cu acelaeși tâmpenii, cu aceeași limbă de lemn. Este unul din autorii falimentării TVR-ului, fiind pus acolo de USL-ul criminal, doar nu vă imaginați că Stelian Tănase are vreo legătură cu moralitatea sau/și deontologia profesională. Dar haideți să vedem cum ii lingea talpile Stelian Tanase lui Sorin Ovidiu Vantu.

Dialog din 4 decembrie 2009 dintre Sorin Ovidiu Vintu si Stelian Tanase

„STELIAN TANASE: Am si eu o intrebare la tine, delicata.
SORIN OVIDIU VINTU: Te rog.
STELIAN TANASE : M-a invitat Televiziunea Romana sa ma duc duminica, la ora 09.00, la ei, la anuntarea rezultatelor.
SORIN OVIDIU VINTU: Mi se pare normal.
STELIAN TANASE: TVR1. Nu, problema este sa nu te superi tu sau Realitatea sa-mi zica…, pentru ca Realitatea nu ne-a facut nicio invitatie, sa stii.
SORIN OVIDIU VINTU: Nu, dar chiar daca ti-ar fi facut si probabil ca urma sa-ti faca, televiziunea publica e o chestie de prestigiu.
STELIAN TANASE: OK. Deci, tu esti in tema si nu esti in dezacord cu ideea asta.
SORIN OVIDIU VINTU: Mi se pare o chestie de mare prestigiu, tot pentru Realitatea lucrezi si acolo.
STELIAN TANASE: Bine. Pai am sa spun sa scrie acolo Realizator Realitatea.
SORIN OVIDIU VINTU: Tot pentru Realitatea lucrezi si acolo, ca noi ne distribuim”.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Cum îi lingea tălpile Stelian Tănase mafiotului Sorin Ovidiu Vântu”

  1. Mircea Dinescu a primit peste jumatate de milion de euro de la mafiotul Sorin Ovidiu Vantu | A șaptea dimensiune says:

    august 1st, 2016 at 11:11

    […] Cum ii lingea talpile Stelian Tanase mafiotului Sorin Ovidiu Vantu […]

  2. Cum au ajuns puscariasii dinainte de 1989 mari investitori dupa 1989 | A șaptea dimensiune says:

    martie 17th, 2019 at 8:25

    […] Cum ii lingea talpile Stelian Tanase mafiotului Sorin Ovidiu Vantu […]

Adauga un comentariu