Inca nu am scapat de ucigasul de destine Sorin Ovidiu Vantu

luni, octombrie 12, 2015 14:14
Posted in category Mass-media

Sorin Ovidiu VantuA fost odată FNI (Fondul Național de Investiții). Mulți creduli și-au depus banii acolo. Iar Sorin Ovidiu Vantu (SOV), durându-l în cot de destinul frânt al acestor oameni, a falimentat FNI-ul fugind cu banii

Bani din care, ulterior, și-a cumpărat televiziuni (Realitatea TV), mai precis trust media. Iar păgubiții, unii la capătul puterilor financiare, își strigau amarul în stradă. Iar băieții deștepți aveau grijă ca furia oamenilor să se răsfrângă asupra altor personaje ale acelor vremuri, Emil Constantinescu, de exemplu, nu asupra adevăratului artizan al jafului numit FNI. A trebuit să vină Traian Băsescu la Cotroceni pentru ca acest jeg numit SOV să ajungă, o scurtă perioadă, la Mititica. Unde, se pare, a avut timp să mediteze la alte posibile tunuri financiare.

SOV-ul lăudat de alt gunoi numit Cozmin Gusă, urmasul său la Realitatea TV, a fost infractor de drept comun și înainte de 1989

Furtul face parte din moștenirea genetică a acestui depravat moral numit Vântu. Înainte de 1989, a ajuns la pușcărie din cauza furturilor din bani publici. Iar dacă în comunism drumul lui SOV s-ar fi oprit în celula pușcăriei, după 1989 a găsit terenul propice pentru hoțiile sale.

Foștii ofițeri de Securitate au fost cei care l-au consiliat pe SOV cum să pună mâna pe banii românilor

Dacă tot spun unii că securiștii au făcut numai bine. Desigur, au făcut să fie bine pentru ei și găstile lor, nu pentru România. Mai ales după 1989, securiștii au fost cei care au pus la cale marile tunuri financiare, ei știind cel mai bine unde se află banii țării.

Infractorul Sorin Ovidiu Vantu ne dă, azi, lecții pe Facebook, sponsorizându-și aparițiile din restul de bani furați și neconfiscați de autorități

Facebook-ul a devenit, mai nou, locul unde acest hoț își face reclamă. Mintea sa diabolică pare destul de odihnită pentru a oferi rețete de tot felul celor care sunt dornici să-i asculte halucinațiile. Își pregătește probabil terenul pentru o nouă înselătorie de proporții naționale, iar Internetul a devenit, se pare, opțiunea cea mai viabilă pentru acest tâlhar.

România, țară în care foștii pușcăriași dau lecții oamenilor cinstiți

Cei mai vizibili în România sunt infractorii. Sunt peste tot, la toate posturile TV, pe Internet, în discuțiile dintre oameni. SOV-ul , infractorul, este lăudat de unii, doar, nu-i așa, ce contează câteva mii de “fraieri” care au ajuns pe drumuri din cauza acestui individ ce a adus numai durere și suferință.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Inca nu am scapat de ucigasul de destine Sorin Ovidiu Vantu”

 1. Sorin Ovidiu Vantu: „L-am suspendat pe Basescu in 2007 pentru ca mi-a deschis dosarul cu Banca Agricola” | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 1st, 2016 at 18:47

  […] Inca nu am scapat de ucigasul de destine Sorin Ovidiu Vantu […]

 2. Sorin Ovidiu Vantu: „Dorulet, eu hotarasc ce scrieti voi si ce nu in Academia Catavencu” | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 8th, 2016 at 18:45

  […] Inca nu am scapat de ucigasul de destine Sorin Ovidiu Vantu […]

 3. Cum ii lingea talpile Stelian Tanase mafiotului Sorin Ovidiu Vantu | A șaptea dimensiune says:

  mai 8th, 2016 at 9:53

  […] Inca nu am scapat de ucigasul de destine Sorin Ovidiu Vantu […]

 4. Mircea Dinescu a primit peste jumatate de milion de euro de la mafiotul Sorin Ovidiu Vantu | A șaptea dimensiune says:

  august 1st, 2016 at 11:16

  […] Inca nu am scapat de ucigasul de destine Sorin Ovidiu Vantu […]

Adauga un comentariu