Sorin Ovidiu Vântu: „L-am suspendat pe Băsescu în 2007 pentru că mi-a deschis dosarul cu Banca Agricolă”

vineri, aprilie 1, 2016 18:44
Posted in category Mass-media, PeNaLii

Sorin Ovidiu VantuMafiotul Sorin Ovidiu Vântu în dialog cu un alt rahat, prezent tot timpul la Antena 3 sau Romania TV, Bogdan Chirieac

Am găsit pe HotNews.ro parţi ale stenogramelor din dosarul lui S.O. Vîntu. Senzaţia pe care ţi-o lasă lectura acestor stenograme este una de greaţă, silă fiindu-ţi că eşti din acelaşi neam cu acest infractor jegos, numit S.O. Vîntu, cel care a făcut puşcărie înainte de 1989 pentru că a furat bani, iar dupa 1989 a lăsat pe drumuri zeci de mii de oameni, care au depus bani la FNI. Vîntu, un escroc care în altă ţară ar fi luat ani grei de puşcărie, este una din feţele nevăzute ale răului care macină societatea românească.

Discuție din seara de 24 noiembrie 2009, cand Sorin Ovidiu Vintu este contactat de Bogdan Chirieac.

CHIRIEAC BOGDAN: – Asa e. Absolut! Tot ma asteptam, domnule, totusi o miscare. A avut pe parcursul a cinci ani, hai sa spunem pe parcursul a patru ani, cu exceptia erorii grave pe care a facut-o cand a fost suspendat si care apoi a intors-o in favoarea lui, putem sa-i spunem lui Florin adevarul, nu ?
S.O.VANTU: – Da, evident.
CHIRIEAC: – Adica dintr-un c… imens in care se afla, de era luat cu pietre, l-ai adus din nou la 75%, de necrezut, dandu-i un balon de oxigen la mijlocul mandatului, ce n-a avut nimeni.
S.O.VANTU: – Mai si ca sa spunem pana la capat, suspendarea a fost facuta ca urmare a aliantelor pe care le-am construit eu pentru suspendare pentru ca mi-a deschis dosarul cu Banca Agricola.
CHIRIEAC: Da.
S.O.VANTU: – Si am vrut sa-i dau o lectie, dar nu pana la capat.
CHIRIEAC: – Da, stiu si acest aspect.
S.O.VANTU: – Da, batranelule.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Sorin Ovidiu Vântu: „L-am suspendat pe Băsescu în 2007 pentru că mi-a deschis dosarul cu Banca Agricolă””

 1. TinoTino says:

  aprilie 3rd, 2016 at 8:01

  Dumnezeu a înglobat in special SOV tot ce este mai rău pe acest pământ – jeg si gunoi uman-obsedat numai de bani si de răutăți , lucruri valabile si pentru prietenul chiriac

 2. Sorin Ovidiu Vantu: „Dorulet, eu hotarasc ce scrieti voi si ce nu in Academia Catavencu” | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 8th, 2016 at 18:43

  […] Sorin Ovidiu Vantu: „L-am suspendat pe Basescu in 2007 pentru ca mi-a deschis dosarul cu Banca… […]

 3. Cum ii lingea talpile Stelian Tanase mafiotului Sorin Ovidiu Vantu | A șaptea dimensiune says:

  mai 8th, 2016 at 9:41

  […] Sorin Ovidiu Vantu: „L-am suspendat pe Basescu in 2007 pentru ca mi-a deschis dosarul cu Banca… […]

 4. Mircea Dinescu a primit peste jumatate de milion de euro de la mafiotul Sorin Ovidiu Vantu | A șaptea dimensiune says:

  august 1st, 2016 at 11:15

  […] Sorin Ovidiu Vantu: „L-am suspendat pe Basescu in 2007 pentru ca mi-a deschis dosarul cu Banca Agr… […]

Adauga un comentariu