FilerFrog, un manager de fișiere util

joi, decembrie 20, 2012 13:25
Posted in category IT

FilerFrogM-am întrebat, copil fiind, cum naiba putea prințesa aia fițoasă să pupe ditamai orăcăitoru’, bașca să-l mai și ia de bărbat? Pe la 12-13 ani am stabilit jus și sumar că, în mod cert, gagica în chestiune era o zoofilă sinistră, pusă jn cartea de povești ca să pervertească junii nației, gata să înghită mai ușor, astfel, povestea de iubire sinceră și dezinteresată dintre diverși moșuleți trecuți și pipițe de companie relativ ieftine.

Am ajuns la vârta maturității (când arunc pungi pline cu apă și cerneală doar în week-end, în timpul săptămânii fiind ocupat să înfig chei rupte în yala manelistului idiot de la 3), am găsit o nouă explicație: prințesa era, de fapt, un emo foarte efeminat, calculatorist convins și care-și pupa de zor monitorul, fericit nevoie mare că a găsit un file manager inteligent. Ceea ce vă recomand și dumneavoastră, că de aia scriu articolul de față: instalați FilerFrog și veți începe o relație pasională.

Softulețul (1,44 MB pentru 32-bit, 1,52 MB pentru 64-bit) se pupă cu orice Windows din gama Vista/Vista64/XP/XP64/7, cere un mizilic de 5 MB la instalare, un restart și apoi dă liber la destrăbălare. Utilizările și opțiunile înghesuite în el sunt numeroase și n-are sens să insist asupra tuturor. Sunt chestii practice, de bun-simț, identificabile și în alte softuri, cu mențiunea că aici sunt puse toate grămadă, să nu vă obosiți prea rău cu instalările.

Personal, am apreciat că pot rupe un fișier de tip .orice în bucăți, destul cât să-i pot face vânt pe un CD, pe net, pe-aiurea. Paranoicul care îmi locuiește la mansardă s-a bucurat când a văzut opțiunea de criptare/decriptare, iar posesorul de tone de poze digitale a decis că merită să țină broscoiul instalat pentru două opțiuni simple și hoațe: Resize, pentru câte poze am poftă deodată (plus un mic convertor în format .jpg), și un logo la alegere pe fiecare din ele, că doar n-o să obosesc personal cu fiecare în Photoshop. Ar mai fi ceva? Doar atât: Find Replace, Auto Numbering, Alphabetize, Append, Auto Numbering with Append, Alphabetize with Append, Make All Same Name, Truncate și mai departe jucați-vă dumneavoastră că lista e lungă. (Dan Darie, Academia Cațavencu)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “FilerFrog, un manager de fișiere util”

  1. Cum recuperăm fișierele deteriorate | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 10th, 2015 at 18:50

    […] Despre un manager de fișiere util […]

  2. Defragmentare să fie, dar s-o știm și noi | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 10th, 2015 at 19:08

    […] Despre un manager de fișiere util […]

  3. Transformă online și gratuit formatul oricărui fișier | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 11th, 2015 at 19:13

    […] Despre un manager de fișiere util […]

  4. Instrumente pentru a descoperi plagiatul | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 17th, 2015 at 20:28

    […] Despre un manager de fișiere util […]

  5. Cum dezvoltăm o versiune mobilă a unui site | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 18th, 2015 at 20:33

    […] Despre un manager de fișiere util […]

  6. Cum dezvoltăm o versiune mobilă a unui site | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 18th, 2015 at 20:33

    […] Despre un manager de fișiere util […]

  7. Editoare gratuite de text | A șaptea dimensiune says:

    septembrie 19th, 2015 at 20:51

    […] Despre un manager de fișiere util […]

  8. Cum navigăm offline cu Firefox | A șaptea dimensiune says:

    august 16th, 2016 at 17:22

    […] FilerFrog, un manager de fișiere util […]

Adauga un comentariu