Cum mint tembeliziunile mogulilor

joi, iulie 21, 2011 20:22
Posted in category Educatie, Mass-media

Antena 3Drumul spre normalitate al României pare destul de anevoios şi din cauza tembeliziunilor mogulilor, Antena 3 şi Realitatea TV, în special. Pentru servitorii securistului Voiculescu, de exemplu, adevărul nu contează. Minţirea poporului, cu televizorul, nu are vacanţă, nu are deontologie profesională. Pentru aceste lichele, care-l şterg la c…rul de securist pe Voiculescu, există doar ura viscerală faţă de cei portocalii şi iubirea totală faţă de neocomuniştii din PSD+PNL = securism cu faţă umană.

Spre exemplificare, mai jos este reprodus, din ‘Curentul’, materialul intitulat ‘Funeriu – ţinta conjuraţiei imbecililor’. Din acest material se poate afla cum a ajuns Felix posesor de doctorat american, de rămâne prostimea din România mută de uimire. Iată şi două comentarii la acel articol: (1) uite cine te râde, un căcănar pe nume de mircea pișat. vai de mama ta de voma . Mă boul dracu citeste-i ma CV . neam din neamul vostru de ecaterini andronescieni nu veti ajunge la nivelul de pregătire al acestui ministru. (2) Funeriu este/a fost: -Sef de Promotie la Universitate ; – Doctor cu un conducator laureat al Nobelului ; – Cercetator dorit in Europa, SUA si Japonia. Absolut nici un asa zis profesor roman, latrator gen Marga/Andronescu nu au o asemenea carte de vizita. Iată şi materialul.

De la celebrul Bac încoace, o liotă de „analişti“, „politicieni“ şi vuvuzele care mai de care mai vocali şi mai experţi în de toate şi nimic, de la Radu Tudor la Vanghele, de la Pleşu la Profesoara Porno s-au întrebuinţat la greu, pomenindu-l în fel şi chip pe Funeriu. Devenit un fel de ciuca bătăilor – atacat în fel şi chip, inclusiv de colegii de Coaliţie, Funeriu a ajuns ţinta unei apoteotice conjuraţii a imbecililor, ce adună tot jegul mediocrităţii agresive din toate straturile posibile. Clanuri de tot felul s-au reunit – cumetria neghiobilor, alianţa decerebraţilor, conspiraţia nătărăilor – şi-au adunat forţele, vocile unor coruri din cele mai diverse alcătuind o cacofonie sublimă a cårcotelii în care se aude pe fundal numele lui Funeriu invocat în stil şamanic .
Cåte o primadonă, gen Radu Tudor, îşi încordează glăsciorul de soprană aruncånd cåte o imprecaţie isteroidă, iar abjecţia operaţiunii de desfiinţare a lui Funeriu a atins deja cote penale, după ce Antenele lui Voiculescu, cel care şi-a cumpărat diploma cu 300 de dolari, s-au întrecut pe frontul demolării socialiste fabricånd „documente“, fişe şcolare care ar fi probat teza incapacităţii la Bac a lui Funeriu. Sub titlul „Funeriu nu ar fi promovat examenul de Bacalaureat din prima încercare, conform unui telespectator Antena 3“, circari de teapa „analistului“ Radu Tudor au ridicat această manipulare ordinară la rang de ştire: „Ministrul Funeriu ar trebui să ştie ce înseamnă să ai probleme la examenul de Bacalaureat. S-a aflat el însuşi în situaţia aceasta. Conform datelor furnizate de un telespectator al Antenei 3, Funeriu nu ar fi reuşit să treacă de proba scrisă, dar ar fi primit o a doua şansă la examenul oral. Ministrului i s-a reproşat de mai multe ori că nu şi-a echivalat studiile în Romånia. După ce a picat probele scrise, el a primit o a doua şansă la oral, potrivit datelor furnizate de un telespectator. Datele acestea ar explica de ce a avut Funeriu reţineri, pånă acum, să-şi echivaleze studiile în Romånia“. Evident calomnia mizeră a fost demontată cu uşurinţă, Funeriu declarånd că-i va da în judecată pe „deontologii“ Antenelor.

Fals ordinar al slujbaşilor „profesorului“ Voiculescu

„Pentru a elimina orice discuţie în jurul modului în care mi-am luat Bacalaureatul, precizez că am luat examenul din prima sesiune, cu o notă suficient de mare pentru a fi selectat la studiile la Grand Ecole. Ceea ce face Antena 3 este un fapt deosebit de grav. A făcut un fals în acte, cu bună ştiinţă, prezentånd public ceea ce reprezintă o calomnie fără precedent“, a spus ministrul, în cadrul unei declaraţii de presă.
Culmea neobrăzării, Radu Tudor, portavocea ruginită a „profesorului“ Voiculescu, a declarat că „afirmaţiile ministrului sunt deosebit de grave şi se va alege cu cel puţin o plångere penală, în urma acestora“… cel puţin cu o plångere penală şi cel mult cu o încă o duzină de găleţi cu lături. Cel mai ridicol aspect al garagaţei din jurul lui Funeriu este faptul că exagerarea atacurilor duse dincolo de orice limită, obsesia demolatoare la adresa acestuia, înlătură orice premiză ale unor eventuale alte critici întemeiate, de data aceasta, la adresa sa, deoarece există şi motive autentice de critică a ministrului PDL, altele decåt cele legate de Bac.

Ticăloşia, subcultura şi minciuna constituie buchetul, savoarea specifică a Trustului „profesorului“ Voiculescu, el însuşi un veritabil exemplu al imposturii. Falsul doctor Felix, profesorul în ale turnătoriei Dan Voiculescu, s-a mânjit cu o diplomă de doctor pe care a achiziţionat-o de la o universitate americană ilegală (dezvăluirile aparţin chiar foştilor slujbaşi ai lui Roşca Stănescu, actualul „partener“ al agregatului media al lui Voiculescu). În CV-ul lui Voiculescu tronează impostura, dar asta nu l-a împiedicat să fie profesor la Academia de Ştiinţe Economice. Ca să fii profesor de Universitate trebuia însă să ai patalama de doctor, iar Voiculescu şi-a cumpărat una „de afară“, pe lângă cea românească, obţinută cu sudoarea frunţii Crescent, în 1987, chiar de la ASE. Cum doar o diplomă de doctor nu dădea bine la CV, „dom’ profesor“ s-a gândit să o altoiască pe cea autohtonă cu o alta cu pedigri american.

Aşa se face că, în 1990, când toţi studenţii erau ocupaţi cu protestele de stradă, studiosul Voiculescu s-a pus cu burta pe carte şi a studiat cât a fost ziulica de mare, prin birourile Crescent, până ce a obţinut, tocmai în îndepărtata Americă, la instituţia de învăţământ Pacific Western University, o diplomă de doctor. Pacific Western University (PWU), instituţia care i-a eliberat lui Dan Voiculescu diploma de doctor în 1991, şi-a schimbat în 2007 numele în California Miramar University (CMU). Nu s-a schimbat însă nimic în nivelul de pregătire pe care îl oferă aşa-zisa universitate, nefiind acreditată de niciuna dintre agenţiile recunoscute de Departamentul American pentru Educaţie. Pacific Western University are un „renume“ aparte: de şcoală neacreditată în Statele Unite şi aflată de zeci de ani pe lista neagră a universităţilor din toată lumea, o paria în sistemul american de învăţământ. O facultate fără sediu, o progenitură care, pentru câţiva arginţi, te face într-o clipită doctor în ce vrei tu, deşi nu are voie să emită astfel de diplome. Pacific Western University este o pseudoinstituţie care, din cauza scandalurilor, îşi schimbă denumirea şi locaţia ca pe ciorapi. Murdari, evident.

Impostură, nesimţire, abjecţie

Diplomele emise de fosta Pacific Western University nu au, practic, nicio valoare în faţa companiilor private sau a instituţiilor publice. Mai mult, potrivit legislaţiei americane, folosirea în unele state a acestor diplome este ilegală sau cel puţin supusă unor restricţii, tocmai pentru a preveni eventuale fraude.
După ce şi-a adjudecat de la Pacific Western University statutul de doctor cu numai 240 de dolari, „Felix“ Voiculescu s-a grăbit să predea la ASE. Astfel, începând cu 1996, bazat pe diplomele sale contrafăcute, Voiculescu a ocupat vremelnic, la ASE, Catedra de Relaţii Economice Internaţionale, disciplina Competiţie şi Competitivitate. Competitiv, deoarece doctoratul lui Voiculescu nu este lipsit de valoare, ci doar foarte ieftin: 240 de parai.

De la tribuna unui astfel de „doctor“ vine Radu Tudor astăzi să-l urecheze pe Funeriu, susţinånd că „pånă cånd ministrul romån al Educaţiei nu-şi prezintă public diploma de Bacalaureat, suspiciunea va plana asupra lui. Putea infirma simplu ipoteza de vineri seara, prin expunerea diplomei. Faptul că n-o face spune ceva. Asta îmi dă mie dreptul să mă îndoiesc şi să investighez orice pistă“. Ar fi util să-şi înceapă traseul pe pistă investigånd diplomele lui Voiculescu, iar cånd ajunge la finish, ar fi o idee să-şi autentifice chiar el traseul jurnalistic, fie la pachet cu Dana Grecu, fie separat.
Îmi aduc bine aminte cum s-a lansat „jurnalistic“ Radu Tudor, cåndva, pe post de hoitar, scriind la moartea unuia dintre cei mai valoroşi ofiţeri de informaţii pe care i-a avut Romånia, Traian Ciceo, un abject „necrolog“ în care revărsa tot veninul şi ura unor altfel de cadre, valoroase poate pentru alte servicii, inamice, cadre care au parazitat decenii sistemul siguranţei naţionale, trădători aflaţi în slujba unora ca Vîntu, pe care nici nu merită să-i mai pomenim, deşi şi-ar merita cåte o placă pe mormånt scrisă în chilirică.

SRI-ul l-a ejectat pe generalul Ciceo, cel care a încercat să reînvie operaţional fosta 0110, unitatea specială anti-KGB, ba mai mult, prin măciucarul Radu Tudor i s-a aplicat acestuia şi după moarte o lovitură mårşavă. Tot răul din acest serviciu a plecat de la Ion Iliescu, care a controlat cu mână de fier instituţia prin fidelii săi, plasaţi în poziţii-cheie, instituţia devenind bastionul (şi bastonul) agenturii FSN/PDSR/PSD, reţea de conspiratori filomoscoviţi, reuniţi sub pulpana generoasă a sângeroasei Bunicuţe Ion Ilici Iliescu.

Bastionul nu şi-a epuizat resursele, o parte a reţelei funcţionează, acoperit sau nu, în „garnizoane“ ale unora ca Voiculescu, Patriciu, SOV, devenite baze ale agenturii pesediste. Nu întåmplător tocmai Radu Tudor era propus de PSD în 2009 la şefia Colegiului Naţional de Apărare, o poziţie mai mult decåt interesantă pentru un vector de subminare a apărării naţionale. Pånă una alta, poziţia care i se potriveşte perfect unuia ca Radu Tudor este exact aceea în care se află acum, de lătrău utilizator de hidrant al haznalei media a „profesorului“ care şi-a învăţat discipolii să regurgiteze cu atåta artă rahatul, „ca să mănåncă şi gura lor ceva“, pentru a-l cita chiar pe Varan, încåt nici nu mai contează dacă o fac cu diplomă ori ba.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Cum mint tembeliziunile mogulilor”

 1. Marea Franţă şi ‘pubela’ Bucureşti | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 28th, 2014 at 13:46

  […] Cum mint tembeliziunile mogulilor […]

 2. Playere media Blu-ray pentru Windows | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 28th, 2014 at 13:55

  […] Cum mint tembeliziunile mogulilor […]

 3. Continuă imbecilizarea României de către OTV | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 13th, 2015 at 13:06

  […] Cum mint tembeliziunile mogulilor […]

 4. Cum dezinformeaza rusofonii populatia Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 14th, 2015 at 11:35

  […] Cum mint tembeliziunile mogulilor […]

Adauga un comentariu