Cum să generați imagini în Google Slides (Prezentări Google) cu Duet AI

duminică, ianuarie 28, 2024 7:48
Posted in category IT

Google SlidesO imagine valorează cât o mie de cuvinte. Duet AI facilitează crearea de imagini în Google Slides. Puteți utiliza Duet AI pentru a genera imagini personalizate în Google Slides (Prezentări Google) folosind solicitări text. Specificați detaliile imaginii și utilizați cerinţe cât mai precise pentru a obține imaginea dorită de la Duet AI. Este recomandat să limitați solicitările la scene din natură, obiecte, animale și imagini abstracte, deoarece Duet AI are oarece probleme cu generarea imaginilor care au în centrul atenţiei oamenii.

Cum se generează o imagine AI în Google Slides

Înainte de a utiliza Duet AI pentru a genera imagini în Google Slides, trebuie să vă conectaţi la contul dvs. Google și să aveți acces la Google Workspace Labs. Odată aceste condiţii îndeplinite, puteți crea imagini bazate pe inteligență artificială direct în prezentările dvs. Google Slides.

Deschideți o prezentare Slides și faceți click pe Insert > Image > Create image with Duet AI (Inserare > Imagine > Creare imagine cu Duet AI).

Alternativ, puteți pur și simplu să faceți click pe pictogramaCreate image with Duet AI (Creați imagine cu Duet AI) din partea dreaptă a barei de instrumente. Această pictogramă seamănă cu un pătrat cu două vârfuri triunghiulare în interior și o stea în colțul din dreapta sus.

După aceea, puteți selecta un stil de artă din meniul derulant, cum ar fi Photography, Background, Vector Art, Sketch, Watercolor, Cyberpunk (Fotografie, Fundal, Artă vectorială, Schiță, Acuarelă, Cyberpunk). Dacă îl lăsați pe No Style, Duet AI va selecta automat ceea ce consideră a fi cel mai potrivit stil. Cu toate acestea, alegerea unui stil ajută la orientarea imaginii Duet AI într-o direcție estetică specifică. Dacă nu sunteți sigur ce stil doriți, selectați Feeling Lucky (Mă simt norocos) și lăsați AI să aleagă unul la întâmplare.

Apoi faceți click pe butonul albastru Create (Creare)

Pe baza acestei solicitări, Duet AI, în câteva secunde, va genera una până la patru imagini eșantion. Faceți click pe oricare dintre imagini pentru a o adăuga direct la diapozitivul curent.

Dacă nu vă place niciuna dintre imaginile inițiale, faceți click pe View More (Vezi mai multe) pentru a genera opțiuni suplimentare.

Acum ar trebui să aveți o imagine generată de AI potrivită pentru prezentarea dvs. Doar rețineți că, pentru cele mai bune rezultate, este importantă furnizarea de cerinţe eficiente.

Sfaturi pentru afișarea eficientă a imaginilor pe Google Slides

Specificați detalii, nu generalităţi, atunci când furnizați solicitări De exemplu, în loc de „o floare drăguță”, ați putea solicita „un trandafir roșu cu picături de apă pe petale”. Cu cât includeți mai multe detalii senzoriale – priveliști, texturi, culori, forme etc. – cu atât sunt mai mari șansele de a obține acea imagine pe care o aveți în minte.

Limitați solicitările de imagini cu oameni. La momentul scrierii acestui articol, Duet AI are probleme la generarea de imagini centrate pe oameni, evidențiată de o eroare care spune: „We’re still learning and can’t help with that. Try something else. (Învățăm încă și nu vă putem ajuta cu asta. Încercați altceva.)” Rămâneţi la scenele din antură, obiecte, animale și imagini abstracte.

Încercaţi solicitări cât mai variate. Modificaţi sistematic solicitările, pentru a vedea ce funcţionează cel mai bine. Adăugaţi detalii, schimbaţi tonul solicitării, introduceţi cerinţe cât mai precise.

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu