Cum sa-mi gasesc mai repede un apartament de inchiriat?

luni, februarie 29, 2016 19:30
Posted in category Diverse

Casa, gradina, Caruntu Elena, TataraseniMulte persoane sunt in cautarea unui apartament de inchiriat, din diferite motive de ele stiute. Daca si tu te afli intr-o asftel de situatie, probabil vrei sa stii unde poti gasi cele mai bune anunturi imobiliare din Iasi sau din alte orase. Trebuie sa ai in vedere faptul ca nu e o singura metoda prin care poti gasi cel mai bun apartament de inchiriat. Ai mai multe variante prin care poti gasi o oferta buna.

 • Cauta in ziare
  Ziarele sunt o buna idei prin care poti gasi un apartament pe care sa-l inchiriezi. Cumpara un ziar cu anunturi si incepe sa cauti apartamentul potrivit pentru tine si/sau familia ta.
 • Cauta pe site-urile de imobiliare
  Sunt o multime de site-uri de anunturi imobiliare care iti pot face alegerea mult mai simpla. Intra pe site-urile de anunturi, filtreaza rezultatele in functie de preferintele tale si cauta apartamentul in care vrei sa locuiesti.
 • Apeleaza la o agentie imobiliara
  Agentiile imobiliare pot fi o buna idee la care sa apelezi in cazul in care iti doresti un apartament pe care il poti inchiria. Agentiile imobiliare sunt multe si cu putina alegere poti opta pentru cea mai buna. Agentii imobiliari vor fi gata sa te ajute cu toate informatiile necesare. In plus, de multe ori agentiile au apartamente exclusiviste, care nu apar pe alte site-uri sau in ziare.
 • Pune anunturi in ziare/blocuri/site-uri
  O idee buna ar putea fi aceea de a formula anunturi cu ceea ce iti doresti, anunturi pe care sa le dai spre publicare in ziare, sa le postezi pe site-urile de anunturi sau sa le printezi si lasi in spatiile destinate publicitatii din blocuri.

Oricare varianta din cele aminte mai sus poate fi una potrivita, indiferent de orasul in care cauti un apartament de inchiriat. Tu pentru care optezi de obicei.

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu